Răspunsul incredibil de dur al lui Hamude după ce Ricardo l-a atacat! ”Te-am văzut în camera de hotel de cum te uitai la niște filmulețe deocheate cu iubita ta, Raluca”

Hamude continua lupta indirectă cu Ricardo de la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

Disputele verbale dintre Hamude și Ricardo par a nu se mai termina, chiar dacă ambii au ieșit din casa Puterea dragostei! Mai mult, dacă până acum câteva zile, reacțiile unuia la adresa altuia erau mai decente, ei bine, în ultimele zile, situația s-a încins de-a binelea.

Supărat pe afirmațiile fostului său coleg de cameră, conform cărora el ar urma să plece în Los Angeles ca mascotă, în fața unui restaurant fast-food, în premieră pentru WOWbiz.ro, ieri, Ricardo a șocat cu declarația lui la adresa lui Hamude.

”O persoană a aruncat vorba asta, că o să fiu mascotă în America. Este vorba despre Hamude. Nu este adevărat, dar chiar dacă ar fi să fie așa, tot ar fi un lucru mai bun decât a făcut el acolo. Să fim serioși, după ce dau mâna cu el, trebuie să mă spăl, înțelegeți ce vreau să zic! Acum, și eu o spun cu răutate, dar acesta este adevărul. Zic clar, știind lucrurile acestea, nu trebuia să vorbească urât despre mine, mai bine își vedea de problemele și viața lui”, a specificat fostul concurent pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Cristina Şişcanu sare la gâtul Roxanei Nemeș! "Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul!” - evz.ro

Citeste si: Drama din viața Mirabelei Dauer. Fiul nu vrea să audă de ea: "Nu e mama mea, e doar o..."

Citeste si: Ce spune presa internațională despre arestarea lui Liviu Dragnea! ”Cel mai puternic om din România...”

Citeste si: Unde se afla Irina, cât timp Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare

 

Hamude îl desființează pe Ricardo de la Puterea dragostei! ”Ar fi rușinos să te pun în ipostaze urâte, dar...” 

Cum era de așteptat, reacția stripper-ului nu a întârziat să apară. Astfel, pe vlogul lui, Hamude îl desființează pe Ricardo de la Puterea dragostei, despre care spune lucruri nețtiute de nimeni până acum. ”Nu m-am putut abține să nu îți dau replica Ricardo, dar încerc cu greu să nu spun lucrurilor pe nume, să nu spun ce gândesc cu adevărat despre tine. Ar fi rușinos să te pun în ipostaze urâte, dar parcă, sincer, ți-o ceri! Îți zic doar atât, eu mi-am asumat tot trecutul, în schimb, tu….Vreau să îți aduc aminte că te-am văzut în camera de hotel în care stăteam împreună la Puterea dragostei, cum te uitai la niște filmulețe deocheate cu iubita ta, Raluca, și… făceai…nu zic mai multe. Crede-mă, mă abțin atât de mult să nu povestesc mai multe, nu este genul meu să arunc așa cu noroi, respect oamenii în general, culmea, chiar și pe tine. Voi rămâne la acest stadiu de dezvăluri…deocamdată”, a spus Hamude, într-un live, pe vlog-ul său.

Galerie foto 
Citește și:

Ce spune presa internațională despre arestarea lui Liviu Dragnea! ”Cel mai puternic om din România...”

Unde se afla Irina, cât timp Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare

Ceaiul minune pentru creier! Care este ingredientul secret. Are beneficii uimitoare asupra organismului tău

Dramă în familia cântăreței moarte în Dunăre! Mama Ancăi Pop s-a stins din viață

Brigitte Sfăt, însărcinată? Primele declaraţii după cununia cu Florin Pastramă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies