Răspunsul poliției la întrebarea dacă avem voie să ne scoatem copiii afară, demn de Radio Erevan! Da, dar să nu fie prea mulți!

Poliția Română anunță că sunt permise ieșirile scurte cu copiii, în timpul pandemiei, dar ”să nu fie prea mulți”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Situație bizară promulgată prin ordonanțele militare. Reprezentanții poliției au fost urgați să explice în ce măsură copiii pot fi scoși la plimbare, în timpul pandemiei, iar răspunsul a fost unul care seamnă cu cele din bancurile cu ”Radio Erevan”: da, dar să nu fie prea mulți.

Citeste si: Milionarul-cuțitar ar fi încercat să se sinucidă după ce și-a înjunghiat secretara! Care ar fi fost motivul conflictului?

Citeste si: De când se deschide sezonul de vacanță. Când putem lua cu asalt aeroporturile

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Pot merge la pescuit în timpul stării de urgență? Vezi care e singura condiție care permite mersul la pescuit!

Răspunsul este totuși unul corect, potrivit ordonanțelor militare promulgate de guvern. Acestea permit deplasările scurte, în jurul apropierea locuinței, legate de activitatea fizică dar nu în grupuri mai mari de 3 persoane. Așa că, dacă aveți mai mulți copii, va trebui să-i scoateți pe rând.

Întrebare: Pot să scot copii afară la plimbare?

Răspuns: Da, în condițiile art.1 lit. d) din Ordonanța militară nr. 3 unde se prevede că se pot efectua deplasări scurte, în apropierea locuinței, legate de activitatea fizică individuală. Nu veți merge însă în parcuri sau locuri de joacă, unde există riscuri mai mari de a fi preluat virusul și nu este permisă deplasarea în spațiul public, pietonal, în grupuri mai mari de trei persoane. Ieșirea copilului minor se va face întotdeauna cu însoțirea persoanei adulte care îl are în îngrijire.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

“Stare de speranta”, editia speciala de Paste, in noaptea Invierii, la Kanal D

China interzice publicarea cercetărilor despre noul coronvirus! Care sunt motivele

Ce se ascunde în spatele controversatei decizii luate de Guvern

Leo de la Strehaia face tombolă în pandemie: ”10000 de euro câștigătorul și 20 de iPhone 11 pro max”

Câte zile rezistă omul fără să mănânce?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies