Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei

Vedete

Răsturnare de situație fără precedent la Puterea Dragostei! Cine a fost eliminat: „Am hotărât ca nu cel ales de voi să plece acasă”

O răsturnare de situație a dat peste cap calculele pe care concurenții de la Puterea Dragostei și le-au făcut cu privire la ziua eliminării.

Mario și Mihai au fost propuși spre eliminiare la Puterea Dragostei. Toți concurenții se așteptau ca unul dintre ce doi tineri să părăsească reality show-ul de la Kanal D și să se întoarcă acasă, în România.

O răsturnare de situație complet neașteptată a dat peste cap planurile concurenților din casă Și fetele și băieșii au fost surprinși atunci când frumoasa perezentoare Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat că niciunul dintre ei nu va fi eliminat și că amândoi rămân în continuare concurenți în cadrul show-ului de televiziune.

Cine părăsește Puterea Dragostei

”Dragi concurenți, întrucât Delia și-a exprimat în această săptămână, în repetate rânduri dorința de a pleca acasă, iar noi nu ne dorim ca voi să vă simțiți forțați să continuați ceea ce nu vă doriți, am horătât ca nu cel ales de voi să plece acasă, ci acea persoană care nu își mai găsește locul aici. Așadar, în această seară, Delia va părăsi competiția ”, a anunțat Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D.

„Deci, Mario și Mihai, puteți respira ușurați!”, a mai adăugat ea.

Mario și Mihai de la Puterea Dragostei
Mario și Mihai de la Puterea Dragostei

Citeste si: Bianca Comănici, noi declarații după ce Livian s-a despărțit de Florentina! Ce a spus acum, despre el: „Va trece timpul și, nu știu, poate ne zice el”

Citeste si: Bianca Comănici s-a trezit cu Poliția peste ea! „Ei au stat la ușă și au auzit că…”

Așadar, Delia, una dintre cele mai noi concurente din casa Puterea Dragostei este cea care părăsește show-ul de televiziune. Tânăra a spus de mai multe ori că își dorește să se întoarcă acasă și nu își găsește locul în emisiunea de televiziune de la Istanbul. Din fericire pentru Mario și Mihai, cererea ei a fost luată în considerare și va pleca acasă, iar ambii concurenți care riscau să își piardă locul din emisiune se pot bucura de încă o perioadă petrecută în Turcia, în cadrul reality show-ului de la Kanal D.