Răsturnare de situație în cazul morții solistului de la Prodigy! Ce au declarat polițiștii după ce au primit rezultatele autopsiei

Polițiștii au primit rezultatele necropsiei solistului de la Prodigy.

Autor: R.L.

In articol:

Răsturnare de situație în cazul morții solistului trupei Prodigy. Keith Flint a murit la începutul lunii martie și s-a vorbit că ar fi fost vorba despre o sinucidere, artistul alegând să se spânzure după ce ar fi consumat un cocktail de substanțe interzise.

Răsturnare de situație în cazul morții solistului de la Prodigy! Rezultatele autopsiei nu sunt concludente. Nu se știe dacă a fost sau nu sinucidere

În organismul lui Flint au fost găsite cantităţi nespecificate de cocaină, alcool şi codeină, potrivit unui raport al medicului legist.

Keith Flint a fost descoperit decedat în dimineaţa zilei de 4 martie, de medicii şi poliţiştii chemaţi la locuinţa sa din Dunmow, Essex. Muzicianul avea 49 de ani.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Prima imagine cu bebelușul prințului Harry și al soției sale, Meghan Markle

Citeste si: Cele mai sexy ipostaze cu Iancu de la Puterea Dragostei! Fratele lui Culiță Sterp le-a înnebunit pe fete când a dat tricoul jos: „Ești bombă nucleară”

Citeste si: Radu Mazăre a fost prins în Madagascar! Când va fi extrădat

Poliţia a informat la momentul respectiv, într-un comunicat, că decesul nu este considerat suspect şi că artistul a murit după ce s-a spânzurat.

Totuşi, în urma testelor toxicologice, medicii legişti au concluzionat că, de fapt, nu există suficiente probe care să susţină ideea că Flint a dorit să se sinucidă.

"Nu vom şti niciodată ce avea de gând atunci", a declarat medicul legist Caroline Beasley-Murray. "Luând în considerare toate circumstanţele, nu cred că sunt suficiente probe", a explicat aceasta.

sursa

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies