Răsturnare halucinantă de situaţie în cazul poliţistului pedofil! Documentul care lămureşte complet situaţia lui Eugen Stan

Detalii halucinante au ieşit la iveală, în ultimele zile, despre poliţistul pedofil, dar acestea sunt departe de a se opri.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

Conform unui document făcut public la Antena 3, ce datează din 10 decembrie 2016, incidentul din 2016, în care a fost implicat Eugen Stan, a fost raportat. 
 
În acest document se arată faptul că ministerul de Interne a sesizat existenţa agresiunilor sexuale săvârşite de un angajat al Brigăzii de Poliţie Rutieră. Pe prima parte a documentului se regăsesc toate rezoluţiile date de şefii Poliţiei.
 
Mai mult de atât se pare că rezoluţia este făcută chiar de şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu.

 

Angajatul MAI a sesizat conducerea Poliţiei Capitalei, iar conducerea Poliţiei Capitalei a trimis cazul la Brigada de Poliţie Rutieră şi Secţia 18, unde acesta s-a făcut pierdut. 
 
Pe 10 decembrie 2016, pe fluxul de informaţii al MAI apare oficial informaţia că un angajat al Brigăzii de Poliţie Rutieră este implicat într-o agresiune sexuală, mai scrie Antena 3. 
 
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

DEJA Se ridică restricțiile! BUCURIE imensă pentru milioane de oameni

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

Ce s-a ales de copilul care cântărea la naştere 400 de grame! Micuţa avea organele subdezvoltate, dar a supravieţuit

Masha, pisica maidaneza care a salvat viata unui bebelus. L-a gasit abandonat langa ghena si i-a tinut de cald pana a fost salvat

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies