Stiri

Răsturnare halucinantă de situaţie în cazul poliţistului pedofil! Documentul care lămureşte complet situaţia lui Eugen Stan

Detalii halucinante au ieşit la iveală, în ultimele zile, despre poliţistul pedofil, dar acestea sunt departe de a se opri.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Răsturnare halucinantă de situaţie în cazul poliţistului pedofil! Documentul care lămureşte complet situaţia lui Eugen Stan
icon photo
Conform unui document făcut public la Antena 3, ce datează din 10 decembrie 2016, incidentul din 2016, în care a fost implicat Eugen Stan, a fost raportat. 
 
În acest document se arată faptul că ministerul de Interne a sesizat existenţa agresiunilor sexuale săvârşite de un angajat al Brigăzii de Poliţie Rutieră. Pe prima parte a documentului se regăsesc toate rezoluţiile date de şefii Poliţiei.
 
Mai mult de atât se pare că rezoluţia este făcută chiar de şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu.
Angajatul MAI a sesizat conducerea Poliţiei Capitalei, iar conducerea Poliţiei Capitalei a trimis cazul la Brigada de Poliţie Rutieră şi Secţia 18, unde acesta s-a făcut pierdut. 
 
Pe 10 decembrie 2016, pe fluxul de informaţii al MAI apare oficial informaţia că un angajat al Brigăzii de Poliţie Rutieră este implicat într-o agresiune sexuală, mai scrie Antena 3. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune