Război între Călin Geambașu și mama copilului său: „Au fost și agresiuni din partea lui. Dacă încercam să ripostez...” Fosta iubită face acuzații grave

Angelica Cadar, fosta iubită a lui Călin Geambașu, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu el.

Autor: M.B.

În urmă cu mai bine de un an, Angelica Cadar l-a părăsit pe Călin Geambașu. Între ei a izbucnit atunci un scandal care a ajuns în primele pagini ale presei. Cei doi foști iubiți au încetat să mai facă acuzații pentru o vreme, dar acum femeia a decis să dea cărțile pe față în legătura cu relația lor.

Angelica Cadar ca povestit că a fost agresată de Călin Geambașu și că au pozat în familia perfectă pentru că el făcuse un plan în acest sens.

Înțelegerea dintre ei presupunea ca ei să se despartă atunci când copilul lor ar fi împlinit vârsta de 14 ani.

Citeste si: Lumea o uitase pe Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion, care se retrăsese într-un con de umbră pentru a-şi creşte cei doi copii. Acum, s-a întâmplat asta- bzi.ro

„Au fost atât de multe certuri încât am ajuns la epuizare. Noi am avut o relaţie ca o familie. Nu eram o familie fericită, dar eram o familie. Atât timp cât eu locuiam în casa lui cu copilul şi făceam mâncare, plecam în concedii împreună... În această abordare au apărut foarte multe presiuni şi discuţii. Călin a propus să stăm aşa până copilul face 14 ani. Totul este calculat. De când ne-am cunoscut mi-a prezentat un plan, ca şi cum ar fi un fel de vacanţă veşnică în Tenerife.

Era ideea să fie tot timpul soare, veselie...”, a povestit Angelica Cadar, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

„Dacă încercam să ripostez, presiunile erau şi mai mari. Nu e o bătaie aşa cum vedem în filme, dar agresiuni au fost. Nu am fost agresată de la început, la început am crezut că vom învăţa împreună ce înseamnă iubirea”, a mai povestit fosta parteneră de viață a lui Călin Geambașu.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies