Război între concurenţii de la „Insula iubirii”! Hamude, acuzat că ar fi bătut-o pe Loredana! Cum răspunde bărbatul care a topit inimile a milioane de femei

A izbucnit un adevărat război pe reţelele de socializare după ce Elena, fosta iubită a lui Sasha, l-a acuzat pe Hamude că a bătut-o pe Loredana.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Elena Stroe, concurenta din sezonul 3 care a mers la „Însula iubirii” împreună cu Sasha deşi ei nu mai formau un cuplu din anul 2012, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile. Bruneta care s-a îndrăgostit de Matei, dar s-a aruncat în braţele lui Tomiţă doar căteva zile mai târziu, a făcut un live pe Facebook în care a răspuns întrebărilor fanilor. 
 
Fosta concurenta a susţinut că nu eşti obligat să faci nimic, dar că producătorii le dau participanţilor anumite sfaturi pe care apoi le folosesc împotriva lor. De asemenea, a spus că  toată lumea ştia că ea şi Sasha nu mai erau un cuplu, dar s-au prefăcut că nu au aflat decât în emisiune pentru a-i umuli public pe cei doi foşti. De departe cea mai şocantă dezvăluire făcută de Elena i-a vizat pe Hamude şi pe Loredana. El i-a fost fidel femeii iubite şi a arătat unei ţări întregi cât de mult o iubea, în timp ce ea a picat în ispită cu Sorin, un fost dansator care i-a promis că o va lua în Bucureşti, acolo unde el este înconjurat de oameni dintr-o clasă socială înaltă. 
 
fara descriere
 
Elena Stroe a spus că se bucură că Loredana a scăpat dintr-o relaţie abuzivă, acuzându-l pe Hamude că ar fi fost agresiv fizic cu iubita lui şi că relaţia lor nu era deloc ceea ce părea. Fostul concurent de la Insula iubirii a făcut şi el la rândul lui un live pe Facebook în care a acuzat-o pe brunetă că minte şi că el nu este deloc o persoană violentă cu cei din jur, dar mai ales cu femeile din viaţa lui. 
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate