Vedete

Războinica Diana Senteş a făcut dezvăluiri intime de la Exatlon! Cum se epilează concurentele şi ce se întâmplă cu ele în perioada delicată a lunii

Diana Senteş a răspuns întrebărilor fanilor ei şi ai emisiunii-fenomen Exatlon.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Războinica Diana Senteş a făcut dezvăluiri intime de la Exatlon! Cum se epilează concurentele şi ce se întâmplă cu ele în perioada delicată a luniiicon photo

Războinica Diana a dezvăluit ce se întâmplă cu concurentele, cum se epilează, se spală şi cum trec peste perioada delicată a lunii.


"Primeam fiecare din partea producţiei o lamă de ras, periuţă şi pastă de dinţi. Atât", a scris Diana Senteş pe contul ei de Instagram.

Războinica Diana Senteş a făcut dezvăluiri intime de la Exatlon! Cum se epilează concurentele şi ce se întâmplă cu ele în perioada delicată a lunii

"În acea perioadă a lunii primeam cele necesare şi puteam să nu participăm în caz că ne simţeam foarte foarte rău", a mai dezvăluit Războinica Diana Senteş.

 

„Numele meu este Diana, am 28 de ani, mă bucur foarte mult să am onoarea să particip la concurs. În prezent sunt antrenor într-un club din Bucureşti, unde predau şi clase de aerobic şi Pilates… Consider că trebuie să stai foarte bine cu pisihicul şi mai am un pic şi fac 30 de ani şi mi-am dorit să îmi fac mie acest cadou”, spunea Diana Senteş în momentul în care a ajuns în Republica Dominicană, la Exatlon.

Diana a fost motivul scandalurilor din echipa Războinicilor, fiind văzută ca punctul slab al echipei. Şi, la un moment dat, Diana a decis să abandoneze concursul, anunţul fiind făcut de Cosmin Cernat, fără prea multe detalii.

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune