Războinicii au câștigat jocul special! Ce premii au obținut

Războinicii au câștigat jocul special în ediția Exatlon de Paști. Punctul decisiv a fost adus de neobosita Nicoleta Luncă. Victoria le-a adus numeroase premii

Autor: A.I.

Aceasta l-a învins la ștafetă pe Faimosul Andrei "Giubi" Boțoacă.

Nicoleta Luncă a mers la ștafetă alături de colegul său de echipă Gabi Nedelcu, în timp ce "Giubi" a fost însoțit de Cătălina Șeicaru.

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

Nicoleta Luncă, eroina Războinicilor din jocul special, a fost și cea care a ales steluța, premiul principal fiind unul foarte important, mai ales pentru moralul celor din echipa albastră. Aceștia au obținut un apel video cu familia.

Nu a fost singurul premiu obținut de Războinici. Aceștia au mai primit bonus o steluță de la Cosmin Cernat, câștigând și ciocolata, iar în cele din urmă au primit și ultima steluță, în care se afla muzica de la Radio Impuls.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ana Otvoș nu suportă micii! ”Am fost forțată de antrenorul meu să-i mănânc”! Cum reușește războinica să arate perfect fără dietă?

Nicoleta Lunca, in lacrimi dupa ce a pierdut meciul de vila: ”Aia au de toate si eu mor pe traseu…”

Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon a avut parte de şocul vieţii! A crezut că vorbeşte cu fiul ei pe instagram, dar UITE cine scria de fapt! Avem conversaţia incredibilă!...

Atenţie Tauri, Balanțe și Scorpioni! 7 zodii vor primi șansa de a rezolva lucrurile

Începe războiul lângă ROMÂNIA! Alertă maximă la graniță: Armata este la frontieră!

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Anamaria Prodan produce CUTREMUR în România. Imaginea care bagă frica în „amantele lui Reghe” . „Pe mine nu mă doboară nimic”

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies