Războinicii de la Survivor, atac dur la echipa Faimoșilor: „Mihai este un om cu două fețe, iar Cristina Șișcanu are probleme cu memoria”

Războinicii de la Survivor se află într-o competiție dură cu Faimoșii, nu doar în timpul jocului, ci și în spate.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Competiția este foarte strânsă la Survivor România și deja au început primele neînțelegeri între cele două echipe, după ce Augustin Viziru a fost accidentat. 

Citeste si: Clipe grele pentru Faimoșii de la Survivor România! Cristina Șișcanu a izbucnit în plâns: „Mi se pare că nu mai rezist”

Citeste si: Aproape doua milioane de telespectatori au urmarit aseara confruntarea dramatica intre Faimosii si Razboinicii de la „Survivor Romania”! Kanal D, lider de audienta la nivel National

Citeste si: Promo Survivor 20 ianuarie. Ruby urlă de durere și este luată pe brațe din jungla din Republica Dominicană

Războinicii de la Survivor, atac dur la echipa Faimoșilor: „Mihai este un om cu două fețe, iar Cristina Șișcanu are probleme cu memoria”

Andrei din echipa Războinicilor a observat câteva detalii în comportamentul lui Mihai Onicaș și al Cristinei Șișcanu. Războinicul spune despre Mihai Onicaș că omul din fața camerelor de filmat nu este același și în timpul jocului. 

„Ce vorbeam cu toții și ce nu mi-a plăcut. Nu înțeleg atitudinea lui Mihai. Pe interviuri și când suntem la ceremonie afișează o față.. mi se pare un om cu două fețe, cel puțin așa l-am perceput eu.”, a spus Andrei din echipa Războinicilor.

fara descriere

Andrei crede că Mihai Onicaș își alege foarte bine cuvintele în prezența camerelor de filmat și își schimbă total comportamentul când nu mai este sub lumina reflectoarelor. În plus, lucrurile spuse de Andrei au fost confirmate și de restul membrilor echipei.

Ba mai mult de atât, concurenții din echipa Războinicilor au făcut afirmații și despre restul concurenților din echipa Faimoșilor.

„Dar nu ți s-a părut că și Cristina e la fel? Cristina are probeleme cu memoria.”
„Cristina a zis una în timpul jocului, dar acolo, însă a schimbat-o”.

„Pe interviuri și la ceremonie încearcă să își aleagă cuvintele, să fie ok, se coordonează foarte bine, astfel încât să aibă o imagine bună, diplomatică, iar când suntem în joc sare ca un vulcan, explodează de parcă ai spune că vrea să te ia la bătaie.”, a mai spus Andrei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate