Războinicul Cristian a dat cărțile pe față după eliminarea de la Survivor: „Am vorbit cu Andrei departe de ochii tuturor și…”

Vedete

Războinicul Cristian a dat cărțile pe față după eliminarea de la Survivor: „Am vorbit cu Andrei departe de ochii tuturor și…”

Războinicul Cristian a intrat în direct la FanArena și a vorbit despre eliminarea lui de la Survivor.

Războinicul Cristian a fost eliminat de la Survivor, după ce el și coechipierul lui, Andrei, au fost trimiși în fața publicului.

Mama lui a fost invitată la FanArena și a intrat în direct pentru a oferi primele declrații despre eliminarea fiului ei.

„Sunt fericita ca vine acasa, ca a trait o experienta frumoasa. Nu mi se pare nedreapta plecarea lui, la un moment dat ma asteptam, strategiile sunt strategii, e Survivor.

Neșansa lui a fost ca nu a punctat in ultimele doua meciuri de imunitate. A mai avut si alte epsidoae și probabil s-au gandit ca traseul conteaza mai putin, finalizarea a contat”, a spus mama lui Cristian, jucătorul de la Războinici care a fost eliminat din show.

Războinicul Cristian de la Survivor, la FanArena prin videocall

În direct, la FanArena, prin videocall a intrat și Războinicul Cristian, proaspăt eliminat de la Survivor.

„Sunt bine, fericit, nu sunt suparat ca am ieșit”, a spus fostul concurent.

”Mă bucur de vreme. Sincer, ma si asteptam să fiu eliminat, cum am spus am vorbit și cu Andrei, departe de ochii tuturor, am vorbit ca indiferent de cine va pleca, cel care va ramane, va trebui sa ajunga cel putin pana in finala Survivor. Am mare increde in el. Pe mine experienta Survivor m-a schimbat f oarte mult”, a mai transmis fostul concurent, evidențiind faptul că nu îi poartă pică lui Andrei, deși a spus despre el că a făcut, alături de noii concurenți, strategia care l-a eliminat pe el din joc.

Citeste si: Scene de groază la Survivor România! Războinica Lola, plină de sânge! Medicii au intervenit de urgență

 

„Promit, mama, ca nu o sa mai fac figuri la mancare si o sa mananc absolut tot ce imi dai tu”, i-a transmis Cristian de la Războinici mamei lui. 

„Am parasit camp-ul, sunt intr-un resort, cumva izolat. Am toata increderea in oamenii de aici, imi e mult mai bine.

Nu stiu cum stau treburile in tara, stiu de acest virus si ca s-au inchis granitele, nu stiu cat o sa stau in Republica Dominicana, dar ma bucur de vreme. Important e ca mi s-a dat telefomul si ca pot vorbi cu cei dragi. Cand se vor deschide granitele Republicii Dominicane o sa ma intorc”, a mai spus fostul concurent de la Survivor.