Razboinicul Doru, liderul Dacilor! Anca, fosta concurenta Exatlon sezon I: "Ma cam deranjeaza"

Doru sau Dacul, asa cum este supranumit, este foarte apreciat de prietenii si colegii sai, iar acest lucru se poate observa si din comportamentul pe care il are in grupul din care face parte.

Autor: A.V.

La Jibou, cu cei mai buni prieteni si colegi, Doru se simte minunat, iar acest lucru se poate observa si in timpul exercitiilor si actiunilor trupei dacice din care face parte. Razboinicul isi doreste sa stea cel putin o luna in competitia Exatlon.

O parte din colegii si prietenii lui Doru au vorbit despre ce fel de om este acesta, dar si despre parcursul pe care il are pana in prezent in competitia Exatlon. 

"Doru e un bun prieten, e omul care ii place sa faca lucrurile cu exactitate si perfectiune, nu se multumeste cu lucrurile aruncate la intamplare. Ii place sportul, lucru care, de altfel, il ajuta in competitia Exatlon. Doru ne aranja, ne transmitea tactita, juca un rol important. E un razboinic si echipa din care face parte e exact ce-i trebuie", a spus unul dintre prietenii lui Doru.

"Se simte lipsa lui Doru. El antrena publicul intr-un mod diferit. Sustine pe toata lumea, ne imbraca, ne facea sa ne simtim bine", a spus unul dintre colegii lui Doru.

"Ori sunt Dac, ori sunt nimic!", sunt cuvintele lui Doru.

Doru doreste sa duca spiritul dacic mai departe, iar acest lucru l-a determinat sa formeze un grup prin care sa reconstituie istoria dacica.

De asemenea, Anca, fosta Razboinica din primul sezon Exatlon marturiseste faptul ca nu-i place modul in care Doru se manifesta in timpul competitiei.

"Ma cam deranjeaza, nu-mi prea place, nu e genul meu", a spus Anca.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies