Războinicul Mihai Berar părăsește Exatlon România sezon 3! Primele declarații

Războinicul Mihai Berar este cel care părăsește competiția Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Războinicul care are cele mai mici procentaje este Cristi Dumitrache. Iar cel care are cele mai bune procentaje este Nicoleta Luncă.

”Următorul după Cristi, îl vom trimite la duel pe cel mai slab. O să mă plictisesc și mai rău la cabană, dar mă bucur că am întâlnit persoane minunate aici”, a spus Nicoleta Luncă.

”Nu știu ce a lipsit astăzi, am plecat foarte bine, iar am avut avantaj. Apoi s-a dezechilibrat balanța. Se pare că nu avem noroc cu aceste ștafete. Chiar nu știu ce...Astăzi Ion nu știu cum a reușit să dea atât de bine la ultimul meci. S-a concentrat mai mult. Bravo lui. Ei rămân 6, iar noi o să ne sfătuim. Ăsta este jocul, trebuie să trecem și peste acest duel”, a spus Gabi Nedelcu.

”Nu mă simt prea bine, sunt mai mult supărat”, a spus Cristi Dumitrache.

fara descriere

La duel au luat parte Cristi Dumitrache și Mihai Berar. Cel din urmă este concurentul care părăsește competiția Exatlon România Sezon 3.

”Nu mă gândeam că o să ajung aici, dar am luptat. Voi lupta în continuare, astăzi am avut un adversar pe cinste, pe Mihai

”A fost o onoare că te-am cunoscut pe tine și pe întreaga echipă Exatlon. Am venit aici la Exatlon pentru a promova spiritul de echipă. Suntem o familie, familia Războinicilor. Am și învățat o lecție de parcurs. Uneori nu contează finalul. Am învățat bucuria pe care o aduc lucrurile simple. (...) Drumul nu a fost ușor”, a spus Mihai Berar.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate