Răzvan Botezatu, dezvăluiri exclusive despre Bianca Drăgușanu și relația ei cu Alex Bodi

Răzvan Botezatu, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai celebrei Bianca Drăgușanu, a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația pe care vedeta o are cu Alex Bodi.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Mai mult decât atât, în studioul Wowbiz.ro, Răzvan Botezatu a recunoscut că știe tot ce s-a petrecut între Bianca Drăgușanu și că, în ciuda momentelor grele prin care a trăit aceasta alături de Alex Bodi, o înțelege perfect când vine vorba de relația lor.

Citeste si: Răzvan Botezatu face lumină în cazul ”Vulpița și Emily Burghelea”! Declarații exclusive în studioul WOWbiz.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, declarații exclusive despre următoarea nuntă cu Alex Bodi: „Va ști toată planeta!”

Citeste si: Alex Bodi a încălcat legea și a ajuns în carantină instituționalizată!

”I-am spus și ei să își dea cu reveneală. Biancăi Drăgușanu tot timpul îi spun... Pentru că, da, suntem prieteni foarte buni, am rămas în continuare prieteni... Mai vorbesc cu Bianca și știu și de momentele grele prin care a trecut. Eu îi spun, ”Fata mea, dați cu reveneală”, iar ea spun e ”Da, iubi, ai dreptate, da, da...”. Dar, știi cum e, inimii nu îi poți porunci... Și atunci când iubești pe cineva... Iar ea iubește la un mod foarte extrem, e o femeie pasională”, ne-a spus, în exclusivitate, în studioul WOWbiz.ro, Răzvan Botezatu.

fara descriere

”Dar, ea e echilibrată și știe ea ce face...”, a mai spus Răzvan Botezatu, în momentul în care și-a dat seama că a devăluit prea multe din relația pe care Bianca Drăgușanu o are cu Alex Bodi, o relație extrem de agitată și din care nu au lipsit tentativele de divorț, despărțirile dramatice și împăcările pline de pasiune, dar nici acuzațiile de violență la adresa bărbatului îndreptate asupra vedetei.

 

Bianca Drăgușanu, scandal și împăcări cu Alex Bodi! Totul după scenele violente din public

Pe de altă parte și Bianca Drăgușanu continuă scandalul cu Alex Bodi, astfel că apropiatele frumoasei blonde merg pe varianta că, de la cearta din parcarea unui restaurant, de acum câteva săptămâni, și cea de zilele trecute, în care se părea ea că nu mai suportă, și vrea să se arunce în fața unei mașini, vedeta a ajuns la concluzia că totul are un sfârșit! ”Nu mai comentez nimic despre relația care tocmai s-a încheiat, pentru că viața merge înainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodată la gesturi extreme și care este foarte mândru de realizarările și de deciziile lui. Sunt un om hotărât și, în momentul ăsta, sunt mai hotărâtă ca niciodată să divorțez. Și voi divorța pe 3 decembrie”, a scris pe atunci Bianca Drăgușanu pe contul ei de socializare, lămurind astfel relația cu Alex Bodi. Evident, după s-a gândit mai bine, s-au mai despărțit și împăcat de câteva ori, iar acum între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi totul este... roz.

fara descriere

Bianca Drăgușanu, declarații fierbinți după ce Alex Bodi a fost dus în carantină

Oamenii legii l-au băgat pe Alex Bodi în carantină instituționalizată, după ce au descoperit că nu respecta condițiile de izolare impuse de lege. Spre ghinionul bărbatului, acesta a fost oprit de radar conducând cu 104 km/h, deși trebuia să stea cuminte acasă, în izolare. "Tot ce s-a întâmplat este o aberație! Și eu, și Alex, ne-am făcut testul de corona! N-am făcut tsute de teste de când au apărut aceste teste care seamănă cu cele de sarcină. Toate au ieșit bine. Alex este cel mai sănătos om pe care îl cunosc. Cel mai energic si puteernic. Ii rog pe toti să înceteze cu aberațiile. Pe noi ne-a oprit poliția rutieră. el a fost operat în urmă cu două săptămâni și trebuia să meargă la un control. Se vor rezolva toate, pentru că avem un avocat foarte bun care se va ocupa", ne-a declarat Bianca în exclusivitate.

 

Mai mult, cu doar puțin timp înainte, Bianca Drăgușanu a declarat că și-ar dori o nuntă spectacol cu Alex Bodi. „Eu mi-aș dori să fie pe o plajă. Prima a fost cu petrecere, cum se face o nuntă. Din a doua n-am înțeles nimic. Ce a fost: la restaurant cu 10 prieteni, asta n-a fost nuntă. Practic am avut o singură nuntă. În a doua nu s-a dansat, doar s-a cinat. Eu când o să mă mărit a doua oară va ști toată planeta, de la rochie, la muzică, la mâncare, la invitați, tot”, a spus Bianca Drăgușanu despre nunta cu Alex Bodi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate