Răzvan Botezatu, în centrul unui nou scandal! Prietena lui l-a făcut praf, în mijlocul străzii! ”Doar tu contezi”

Întors în România, Răzvan Botezatu este nedespărțit de două prietene de-ale sale: frumoasele Raluca Dumitru și Claudia Stoica. Doar că, pare-se, Răzvan Botezatu reușește să le și ”calce pe bătăruri uneori”.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, de curând, Răzvan Botezatu a reușit să o scoată din minți pe frumoasa Claudia Stoica, mai ales că, la prima oră a dimineții, a ”convocat-o” pentru a-i fi șofer și pentru a-l duce unde avea treabă.

Citeste si: Răzvan Botezatu, scandal la terasă cu Raluca Dumitru: ”Sclifosito!”

Citeste si: Raluca Dumitru, anunț șocant! Vrea să facă un copil cu Răzvan Botezatu

Citeste si: Cine este iubitul lui Răzvan Botezatu! Primele imagini cu bărbatul cu care are o relație prezentatorul TV

Iar Claudia Stoica, pe cât este de frumoaă, pe atât de periculoasă a devenit, supărarea ei fiind, probabil, auzită de toți vecinii din cartier, Răzvan Botezatu fiind nevoit, pe cât este de înalt, să se facă mic, mic în fața furiei fotomodelului. ”La tine, când trebuie să faci ceva, tot timpul arde. Dar la mine nu arde... Că mi-am făcut și eu operație, trebuie să mă spăl pe dinți, să mă dezinfectez... Numai tu contezi, doar tu contezi, restul nu contează”, a strigat, supărată nevoie mare Claudia Stoica.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Mai mult, încercând să o clameze, Răzvan Botezatu a încercat o glumă. ”Tu te speli pe dinți la 10 dimineața?”, a spus în timp ce urca în mașina Claudiei, fără să își dea seama că poanta nu a fost tocmai inspirată și că e...  în pericol. ”Îți place să îmi dai teroare, numai asta știi, de dimineață de la prima oră”, s-a mai răstit Claudia Stoica la Răzvan Botezatu, trântindu-i poșetuța în brațe cu o forță care ar fi putut sfârteca un bărbat mai pirpiriu.

 

Răzvan Botezatu, scandal și cu Raluca Dumitru

De curând, Raluca Dumitru, Răzvan Botezatu și Claudia Stoica au decis să iasă, împreună, la un restaurant de fițe de prin Nordul Capitalei. Și acolo, după ce s-au așezat comod, la masă, au început înțepăturile. Iar Răzvan Botezatu nu a fost deloc ”sensibil” cu Raluca Dumitru.

”Toată lumea întreabă de Raluca Dumitru! Spune-le de ce nu apari pe live-uri”, a fost întrebarea pusă de Răzvan Botezatu care a declanșat o ceartă amicală de toată frumusețea. ”Nu, nu! Vă spun eu de ce! Pentru că această doamnă, asta, sclifosita asta, nu vrea să vină pentru că noi stăm într-un cartier verde, departe, și nu își dorește să facă prea mult pe drum. Și sclifosita asta cu ruj roșu pe bot, nu vine... A venit de 3 ori... (într-o lună, n. red.). A venit, mi-a făcut curățenie și mi-a cerut banii că și-a stricat unghiile”, a mai dezvăluit, ușor malițios, Răzvan Botezatu. Iar Raluca, amuzându-se deja de diatribele lui Răzvan, i-a replicat imediat. ”Nu am dreptate? Mi-am stricat unghiile”, a replicat Raluca Dumitru, care i-a mai spus că, de fapt, fiecare vizită pe care i-a făcut-o a fost una în care i-a adus câte ceva, ba un pepene, ba medicamente...

Răzvan Botezatu, bătut în direct

Acum o lună, Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru au acceptat invitația de a reuni cuplul nebun al micilor ecrane, chiar în studioul WOWbiz.ro și, evident, show-ul a fost asigurat, mai ales că cei doi prieteni nu s-au ferit să spună lucrurilor pe nume șisă se contreze la modul serios...

Mai exact, pe când Raluca Dumitru povestea, serioasă, de noua ei afacere, iar Răzvan Botezatu tot se amuza și o întrerupea, sugerându-i să țină altfel microfonul, bruneta a acționat în forță. Mai exact, în direct, l-a bătut pe Răzvan Botezatu. Nu tare, dar suficient cât să îl facă să priceapă ”cine e șeful”.

Și, naturală, semn că lucrul pe care îl face nu este pentru prima oară, i-a dat cu microfonul în cap. Suficient de tare încât să se și audă impactul, nu doar să se vadă. ” I-am mai spart o dată și dintele... Cu pumnul”, a spus Raluca Dumitru, amuzându-se alături de Răzvan Botezatu de experiența pe care au trăit-o.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ei au fost nașii de cununie ai lui Dani Oțil și Gabrielei Prisăcariu! Este vorba despre un cuplu celebru

Diana Șoșoacă, reacție dură după ce Luis Lazarus s-ar fi infectat cu Covid-19: „Noaptea minții!”

Gestul șocant făcut de Dani Oțil la nunta sa. Invitații au crezut că nu văd bine

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Denise Rifai face ravagii. Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu? Se va afla totul

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cine o urmărește pe Bianca Drăgușanu. Prietenii blondei spun că vedeta nu mai iese în oraș

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies