Razvan Botezatu recunoaste ca a fost abuzat sexual! “Este un subiect dureros pentru mine” | EXCLUSIV

WOWbiz.ro a dezvaluit, in exclusivitate, ca vedeta tv Razvan Botezatu a fost, in copilarie, victima unui abuz sexual greu de descris in cuvinte, simpaticul prezentator avand, la acea vreme, doar 10 ani. Si, chiar daca este un subiect extrem de sensibil, Razvan Botezatu a recunoscut ca problemele cu pricina chiar au avut loc.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

“Razvan povestea ca, atunci cand era mai mic, pe la varsta de 10 ani, era la joaca si 2 baieti au venit cu o pisica la el si i-au cerut bani pe ea. Cum era milos si aducea toate animalele acasa, furase bani de la bunica lui ca sa le dea baietilor alora bani pe pisica. Si apoi, cei doi baieti dupa ce luase banii, l-au dus intre garaje. Statea la bloc, iar in spatele lor erau mai multe garaje pentru masini. Si zicea ca acolo cei doi baieti si-au batut joc de el, ca l-au abuzat sexual”, ne-a spus un prieten apropiat de-al vedetei tv.

“M-a rascolit foarte mult acest articol... Este un subiect dureros pentru mine ceea ce a aparut azi in presa. O trauma pe care am trait-o in copilarie si care m-a marcat mai tarziu. Intr-adevar, am fost la psiholog o lunga perioada de timp. Te marcheaza, acolo, undeva, pe viata. Mai multe nu as vrea sa mai spun... las in urma cu trecutul si privesc catre viitor. Aveti grija de voi! Dumnezeu e cu fiecare din noi la orice pas” a notat, pe contul lui de socializare, Razvan Botezatu.

fara descriere
De altfel, prezentatorul tv care, acum, inexplicabil, nu mai apare la postul tv care l-a consacrat, a povestit in repetate randuri de traumele din copilarie, evitand insa subiectul abuzului sexual, el preferand sa faca dezvaluiri despre relatia dificila pe care a avut-o cu tatal lui, sa vorbeasca despre greutatile finaciare pe care le-a avut din cauza ca a fost crescut, alaturi de cele doua surori ale sale, doar de catre mama lor. Mai mult, de curand, el a dezvaluit ca a fost la un pas de moarte din cauza uei boli cumplite, TBC-ul, medicii dandu-i la acea varsta sanse minime de supravietuire.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate