Răzvan Botezatu suferă în carantină: ”După ce se termină, primul lucru va fi să fac sex cu iubitul meu”

Bote spune că se simte bine în casă, dar îi lipsesc distracția, cluburile și sexul.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Răzvan Botezatu a mărturisit că s-a adaptat bine la viața între patru perechi însă recunoaște că-i lipsește sexul. El spune că primul lucru pe care-l va face când iese din carantină va fi să facă dragoste cu iubitul lui.

fara descriere

“Eu abia ce m-am mutat de curând într-un apartament nou și încă nu mi-a venit toată mobila, spre exemplu încă nu mi-a sosit bucătăria și nu pot să gătesc nimic. Mă rezum doar la preparate reci sau la ceva ce pot găti la microunde. Oricum, mi-a prins bine perioada, am profitat puțin și am ținut și un regim.

Citeste si: Răzvan Botezatu a primit rezultatul testului de coronavirus! ”Lucrurile se întâmplă...”

Citeste si: Răzvan Botezatu este devastat de suferință. Raluca a murit. Mesajul sfâșietor al fostului prezentator: „Îmi plânge sufletul..”

Citeste si: Răzvan Botezatu, în șoc! "Fostul meu iubit a fost testat pozitiv cu COVID-19! Nu știu ce să fac, am emoții uriașe.... Dacă o pățesc”

În altă ordine de idei, pot să spun că m-am plafonat din punct de vedere social, că nu mai am parte de comunicare directă. Cluburile îmi lipsesc, prietenii, iubitul. Dar când ies din casă, primul lucru pe care o să-l fac este sexul:) Apoi să ies la club, să ascult muzica și să beau, să petrec și real nu doar online!”, a declarat Răzvan Botezatu pentru izabelaionita.ro. 

fara descriere

Răzvan Botezatu este una dintre puținele vedete din România care și-a recunoscut deschis orientările sexuale. Bote a prezentat matinalul la un post de televiziune, iar după ce și-a dat demisia a recunoscut că este gay.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate