Răzvan Ciobanu, înmormântat fără slujbă?! Anunțul șocant al unui preot: ”Apartenența sa departe de Cristos nu ne permite”

Răzvan Ciobanu ar putea fi înmormântat fără slujbă. Un preot susține că nu se va putea face slujba din pricina "apartanenței" designerului "departe de Cristos".

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Apartenența sa departe de Cristos nu ne permite să oficiem slujbe de înmormântare. Răzvan Ciobanu a declarat în repetate rânduri că nu este fiul lui Dumnezeu și biserica nu-i poate fi alături. Cu toate acestea regretăm pierdea lui și sperăm ca Dumnezeu să-l ierte pentru păcatele pământești”, a spus preotul pentru huff.ro.

Poziția oficială a BOR

Biserica Ortodoxă Română a exprimat un punct de vedere oficial după decarația preotului.

“Este un moment greu pentru familie, e de bun simț ca ea să fie lăsată în pace să se ocupe de ceea ce înseamnă înmormântarea. E o tragedie, era un om tânăr. Dacă vor apărea probleme, abia apoi se poate discuta. Lucrurile trebuie să se întâmple în liniște. Cei abilitați să decidă într-o eventuală situație de acest gen sunt cei de la Arhiepiscopia Bucureștilor”,a declarat un oficial din partea Patriarhiei pentru Fanatik.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate