Răzvan Ciobanu NU a vrut să se sinucidă! Designerul se visa milionar, la pensie!

Răzvan Ciobanu visa să se retragă la Saint Tropez și să-și lase afacerile pe mâinile unui tânăr creator.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Răzvan Ciobanu nu avea în gând să se sinucidă, cel puțin asta reiese dintr-o declarație dată cu doar câteva luni în urmă. Din contră, el visa să-și pună din nou pe picioare atelierul de croitorie, să prospere și să ”iasă la pensie” la Saint Tropez, într-un cartier al milionarilor.

Răzvan Ciobanu: ”Mă retrag pe coastă”

”Nu m-am gândit cui  să las tot. Habar nu am. O exista cineva care să vrea să preia toată șandramaua când m-oi duce. Nu știu, vedem ce o mai fi până atunci, că poate mă pensionez devreme. Mă retrag pe coastă, la Saint Tropez, vă aștept în vizită”, spunea Răzvan Ciobanu.

fara descriere

Citeste si: Informație de ultimă oră! Unde este acum pisica lui Răzvan Ciobanu

Citeste si: Cum mirosea în apartamentul în care a locuit Răzvan Ciobanu, când au ajuns prietenii

Citeste si: Cum a fost găsit Răzvan Ciobanu de către echipajul SMURD: „Era încleștat...”

Designerul se obișnuise cu eșecurile și depresiile, depsre care spunea că i-au devenit prietene. În ultimii 10 ani din viață a avut tot timpul datorii și a luat-o de mai multe ori de la capăt după ce a pierdut tot. Obișnuit să fie înconjurat de obiecte de lux, Răzvan Ciobanu s-a adaptat ulterior unei vieți fără bani, în care mai făcea din când în când pe șoferul doar pentru a putea fi văzut la petrecerile de fițe de la mare sau din București. Prietenii lui spun însă că niciodată nu ar fi fost în stare să se sinucidă și chiar dacă ar fi făcut-o ar fi lăsat un bilet pentru că ar fi vrut să se știe de ce a apelat la un asemenea gest.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate