Vedete

Razvan Ciobanu, primele declaratii despre dosarul de trafic de droguri

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Razvan Ciobanu a povestit in emisiunea WOWbiz despre momentul in care a fost ridicat de DIICOT si dus in fata procurorului. 
 
Creatorul de moda sustine ca nu ii cunoaste pe cei care il acuza de consum si trafic de droguri si povesteste socul prin care a trecut in ziua in care a fost dus la audieri. 
 
"Eu in ziua in care am fost ridicat de DIICOT am fost foarte socat. Nu imi mai aduc aminte mare lucru din ziua asta.
 
Pot sa spun doar atat, mai multe va pot spune avocatii mei, am doi avocati. Sunt suspect ca as fi detinut si consumat droguri de risc si mare risc. Eu nu am fumat niciodata. Lucrul celalalt s-a intamplat acum 10 ani si mi-am invatat lectia. Pe oamenii care au spus ca mi-au vandut eu nu ii cunosc. Mi se pare nedrept sa trec din nou prin aceasta situatie. Eu pot demonstra prin analize ca nu consum. Eu pot sa spun ca nu ii cunosc pe oamenii aia. 
 

 

 
Nu stiam de ce sunt dus la Ploiesti. Mi-am facut multe scenarii. Ma gandeam ca m-a reclamat Marius pentru "furtul" masinii. Sau vreo clienta. Tin minte ca am ajuns in biroul procurorului si m-a intrebat daca-i cunosc pe cei din dosar. Le-am cerut poze, dupa nume nu cunosc pe nimeni. Nu am recunoscut pe nimeni. Este cumva degradant. Eram foarte multi oameni cunoscuti. Trebuia sa ridici doua degete si sa intrebi daca poti merge la toaleta, la fumat. Imi zicea ca nu pot atunci, sa ma astept", a declarat Razvan Ciobanu. 
 
 
"Domnul Ciobanu are calitatea de suspect. Atat pot sa va spun. In calitate de avocat pot sa va spun ce putem face. Nu prea avem multe date din dosar, am cerut sa-l primim si apoi urmeaza sa-l studiem", a spus av. Gabriel Tomus. 
Galerie foto