Răzvan de la „Insula iubirii” face dezvăluiri înainte de difuzare! Ce s-a întâmplat între el şi Radu Vâlcan la „bonfire”: „Mi s-a părut o întrebare deplasată”

Radu Vâlcan i-a pus o întrebare atât de deplasată lui Răzvan încat acesta s-a ridicat şi a plecat.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Răzvan de la „Insula iubirii” a fost unul dintre cei mai controversaţi concurenţi. El s-a făcut remarcat prin dezinvoltura cu care vorbea despre episodele de violenţă dintre el şi iubita lui, Cati. „Am bătut-o? Nu v-a povestit?”, spunea el nonşalant într-un interviu dinainte de a intrat în competiţie. 
 
Se paer însă că, oricât de dezinhibat ar fi Răzvan, unele întebări îl deranjează atât de mult încat alege să încheie conversaţia.
Aşa s-a întâmplat şi atunci când s-a ridicat de pe buturuga de la bonfire şi a plecat din cauza unei întrebări pe care i-a pus-o prezentatorul Radu Vâlcan. El a povestit ce s-a întâmplat atunci. 
 
 
„Oameni buni!! Las şi eu asta aici de Luni ??… dar vom vedea duminică!! Plecarea lui Răzvan cel mai probabil se va interpreta de către emisiune că am fugit şi a fost un laş neavând curaj să îl confrunt pe Radu, dar vă spun eu acum de ce am plecat!! 
 
 
M-a întrebat Radu de când nu am mai făcut sex cu Cati!!! Mi s-a părut o întrebare foarte deplasată şi m-am ridicat respectuos fără a jigni sau a deranja pe cineva plecând acasă! O zi bună, am lasat asta aici că în proportie de 80% vor iar
să mă denigrezee ???!! O zi bună!”,
a scris Răzvan pe pagina lui de Facebook. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tragedie fără margini în Suceava! Cinci tineri au murit în urma unui accident cumplit! Nu aveau mai mult de 21 de ani

Avocatul Elenei Udrea face afirmaţii şocante: „Fiica ei este în pericol!” Medicul i-a dat 10% şanse de supravieţuire

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Faimoasele, declarații acide despre băieții din echipa lor: „Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem înjurate”

Nenorocirea care loveşte toată Europa! Tot continentul, în pericol. Situaţia este dramatică

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Gheorghe Nica, condamnat la 27 de ani de închisoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies