Răzvan Manolache și Andreea, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei", s-au despărțit. Tânăra a fost contactată de o adolecentă pe care iubitul ei a abordat-o în mall: "Fetelor, să nu acceptați niciodată un băiat infidel!"

Tânăra a aflat de la o adolescentă de 15 ani că iubitul ei a flirtat cu altcineva, în lipsa acesteia.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Ștefan Manolache a căpătat o imagine de cuceritor în lumea mondenă, după ce mai multe femei celebre i-au stat alături pentru perioade scurte de timp, ce-i drept.

Nici relația pe care și-o făcuse recent cu Andreea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, nu a durat prea mult, căci tânăra a aflat de infidelitățile bărbatului și a decis să pună punct.

Citeste si: Ștefan Manolache nu este lăsat să își vadă fiica. Bărbatul a decis să acționeze în instanță, împotriva mamei copilului său: "Ne vom vedea în fața tribunalului"

Ștefan Manolache a abordat o adolescentă de 15 ani, într-un mall din Capitală

Ștefan Manolache își conturează tot mai mult eticheta de "Casanova" pe care a dobândit-o în presă, după ce a avut mai multe relații pasagere cu femei cunoscute din showbiz. Se pare că nici noul statut de părinte nu l-a făcut pe bărbat să își schimbe vechiurile obiceiuri, căci recent Andreea, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei", cu care Manolache forma un cuplu, a anunțat despărțirea.

Ștefan Manolache i-a fost infidel Andreei

Ștefan Manolache și Andreea, pe vremea când formau un cuplu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: A MURIT! Mulţi nici nu ştiau că este bolnavă... E doliu în muzica populară românească!- bzi.ro

Motivul nu a fost unul deloc străin, separarea producându-se din cauza infidelității tânărului. Fosta iubită a lui Ștefan a dezvăluit că "prințișorul taxiurilor" a abordat o altă domnișoară în lipsa ei, în timp ce se afla în mall, iar ea a aflat ulterior de acest lucru, potrivit "Viperele Vesele".

Ștefan Manolache a abordat o adolescentă de 15 ani în mall

Ștefan Manolache și Andreea, pe vremea când formau un cuplu

[Sursa foto: Instagram]

Adolescenta de 15 ani, abordată de Ștefan Manolache, a fost cea care i-a spus Andreei

Andreea a aflat într-un mod total neplăcut de infidelitatea partenerului ei și nu a fost deloc încântată să descopere că s-a înșelat în privința omului căruia i-a stat alături. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit că cea care i-a povestit despre trădare a fost chiar adolescenta de 15 ani pe care Ștefan Manolache a abordat-o într-un mall din Capitală, cerându-i contul de Instagram: "Și uite că

mi-am luat-o. Important este că am avut curajul să pun stop. Fetelor, să nu acceptați niciodată un băiat infidel, un băiat care vă jignește, un băiat care încearcă să vă controleze.

Citeste si: Andreea, fosta concurentă de la Puterea dragostei, adevărul despre relația cu Ștefan Manolache: „Am văzut niște mesaje...

Știu că poate este dificil, dar există atâtea persoane pe planeta aceasta și până la urmă nu aveți nevoie de nimeni. Vă aveți pe voi și asta e cel mai important! Am folosit cuvântul "băiat" deoarece cuvântul "bărbat" nu poate fi asociat cu astfel de caractere. Oricât de greu v-ar fi, la cel mai mic semn plecați! Nu acceptați să faceți parte dintr-o relație toxică. Dacă voi nu vă iubiți, nu vă așteptați ca alții să o facă!", a transmis Andreea, pe contul ei de Instagram.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ștefan Manolache, adevăratul motiv pentru care el și Eva Zăhărescu s-au despărțit: „Nu a fost ea cea care m-a părăsit”

Iubtitul Evei Zăhărescu, mesaj emoționant pentru fetița sa: “Din ziua în care te-am văzut am înțeles că nimic nu va mai fi la fel“

Fiica Andreei Berecleanu s-a cuplat cu Ștefan Manolache. Eva Zaharescu este îndrăgostită până peste cap

2022 va fi un an plin de SUCCES pentru tine!

Se schimbă banii în România?! Mugur Isărescu a dat vestea cea mare: Aş vrea să înţelegeţi

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Cum arată femeia care a consumat doar fructe timp de 30 de ani: „Copiii mei nu au fost interesați niciodată de dulciuri” FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies