Răzvan Simion s-a întors la fosta soție și la copii

Povestea de dragoste dintre Răzvan Simion și Lidia Bible a părut desprinsă din scenariile telenovelelor.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Răzvan Simion și Lidia Bible
Povestea de dragoste dintre Răzvan Simion și Lidia Bible a părut desprinsă din scenariile telenovelelor.
Cei doi s-au cunoscut în perioada în care prezentatorul TV era deja căsătorit cu Diana, femeia care i-a dăruit doi copii.
Însă aceste detalii nu au mai contat atunci cand Răzvan a cunoscut-o pe Lidia Buble, în platoul emisiunii pe care o prezintă.
Chimia dintre ei a fost una instantă și nimic nu a mai putut sta în calea dragostei lor.
După un divorț și multe critici acumulate în jurul lui, Răzvan Simion a fost surprins alăpturi de fosta soție și copiii pe care îi au împreună.
Imaginile au apărut pe Instagram, iar cei doi foști soți apar împreună, într-o vacanță la munte, semn că relația lor de prietenie este una strânsă, de dragul copiilor.
Lidia Buble, însă, nu i-a însoțit și a preferat să-l lase pe Răzvan să plece singur.


In articol:

Citeste si: Cât de fericită este fosta soție a lui Răzvan Simion alături de actualul iubit! Diana Simion l-a uitat total pe bărbatul cu care are doi copii

 

Răzvan Simion


Lidia Buble, răspuns acid în urma zvonurilor că s-ar fi despărțit de Răzvan Simion

Răzvan Simion și Lidia Bible

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi datorită lejerității cu care își asumă stilul de viață și relația cu Răzvan Simion.
De curând însă, presa a lansat zvonuri conform cărora ea s-ar fi despărțit de Răzvan Simion. Internauții au aflat imediat și nu s-au abținut să nu o întrebe pe artistă care este adevărul.

Citeste si: Lidia Buble, adevărul despre despărțirea de Răzvan Simion

 
La una dintre fotografiile postate de Lidia Buble pe pagina ei de Instagram, una dintre fanele artistei a îndrăznit să întrebe direct: „Te-ai despărțit de iubi, Lidia? Așa se zvonește”.
Lidia Buble a văzut imediat întrebarea fanei sale și a răspuns printr-un citat celebru: „câinii latră mult”. De aici putem concluziona că Lidia Buble și Răzvan Simon încă își trăiesc povestea de dragoste și nu se poate pune problema de o despărțire.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate