Răzvan Simion și Lidia Buble, surprinși din nou împreună! ADEVĂRUL despre cei doi. VIDEO EXCLUSIV

Imagini incredibile surprinse ieri de paparazzi WOWbiz.ro: Răzvan Simion și Lidia Buble din nou împreună! ADEVĂRUL despre relația celor doi

Autor: Radu Constantin, Calin Perian

In articol:

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost surprinși din nou împreună de paparazzi WOWbiz.ro,

în zona Dorobanți. 

Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins, ieri, pe Răzvan Simion, în timp ce se afla în zona Dorobanți, în fața unui atelier de croitorie. Prezentatorul părea extrem de neliniștit și timp de minute bune s-a plimbat în sus și în jos prin fața respectivei clădiri. Mai interesant este că în fața casei era parcată mașina Lidiei Buble.

Răzvan și-a acoperit fața cu o mască pentru a nu fi recunoscut

Citeste si: “Ne-am despărțit, am decis să punem punct!” Cristian Jitaru și Mona Stoian au decis să divorțeze, la trei luni de la nuntă! Cei doi vor depune actele de divorț la notar- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Răzvan și-a continuat plimbarea agitată câteva minute bune, după care a privit cu atenție în jur, și-a făcut curaj și a intrat în respectivul imobil. După alte câteva minute, inevitabilul s-a întâmplat: din casă a ieșit Lidia Buble alături de danastoarele ei, având în brațe cteva ținute de scenă. În spatele Lidiei a apărut și Răzvan, care a privit din nou în jur și a zbughit-o din fața casei, mergând către o stradă lăturalnică, unde își parcase mașina.

Ceva mai relaxată, Lidia Buble a mers către maina ei, însă nu a urcat în ea ci și-a lăsat bagajele în portbagaj. În același timp, pe stradă a apărut Răzvan la volanul unui SUV, cu mască pe figură. Lidia a urcat în dreapta lui, în timp ce dansatoarele au urcat în spate. Toți patru au plecat către o direcție necunoscută.  

Desigur, toate cele descrise mai sus ar putea părea o frumoasă împăcare între Lidia și Răzvan, dacă... nu ar fi, de fapt, doar rezultatul unei colaborări între cei doi. Pentru că, da, Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu, însă au anunțat că vor menține o relație apropiată din punct de vedere profesional. Răzvan Simion a devenit managerul Lidiei, acesta ocupându-se personal de toate contractele pe care cântăreața le are. Acesta este si motivul pentru care în imaginile surprinse au fost prezente și dansatoarele din trupa Lidiei Buble. Practic, despărțiți, dar împreună. Profesional, pentru moment, însă nu se știe niciodată de poate rezerva viitorul.

Lidia Buble, despărțire îndoielnică de Răzvan Simion

Relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion are, deja, câțiva ani buni, prezentatorul TV divorțând de soția lui pentru a avea o relație ”curată” cu artista. Mai mult decât atât, de-a lungul timpului, între Răzvan Simion și Lidia Buble au avut loc tot felul de discuții cu privire la viitorul lor împreună, cea mai ades adusă în atenția publicului fiind cea legată de religia vedetei TV, diferită de cea a cântăreței. Cu toate acestea, acum ceva vreme, Răzvan Simion părea să fi acceptat ideea de a renunța la religia în care a fost botezat pentru a se căsători cu Lidia Buble, așa cum își dorea tatăl artistei, pastor penticostal. Iar după ce totul părea stabilit, iar scandalurile constante cu fosta soție a lui Răzvan Simion păreau ”așezate”, între Lidia Buble și prezentatorul de la ”Neața cu Răzvan și Dani” a apărut o problemă legată de comportamentul lui și, evident, despărțirea lor a părut inevitabilă în ochii publicului.

Citeste si: Lidia Buble, cu corpul plin de vânătăi! Imagini șocante. Ce s-a întâmplat cu artista?

Citeste si: Lidia Buble a luat decizia radicală! A scos din buzunar o sumă uriașă de bani pentru a scăpa de Răzvan Simion: „O macină...”

Citeste si: Răzvan Simion o să sufere enorm. Lidia Buble, mesaj pentru noul iubit: „Noi doi…”

Adevărul despre despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion!

Lunile trecute, relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a părut să devină una extrem de tensionată, iar cei doi au anunțat că s-au despărțit. Cu toate acestea, Răzvan Simion și Lidia Buble au ținut legătura tot timpul, cei doi apelând, în repetate rânduri, susțin sursele noastre, la intermediari, iar mesajele schimbate nu au fost deloc unele care să indice că nu se mai iubesc, ba chiar dimpotrivă. Mai mult, susțin sursele noastre, Răzvan Simion a decis să o lase pe Lidia Buble să poarte în continuare inelul de logodnă și să se folosească de mașina pe care i-ar fi făcut-o cadou, una cu care și un milionar american s-ar putea lăuda,  cei doi văzându-se, doar mai rar ca înainte, în mare secret. ” Nu pot sta departe unul de celălalt, se văd, n secret, cel puțin o dată pe săptămână. Mi-aș pune toți banii că vor fi din nou împreună, că, de fapt, se iubesc și că sunt în perioada de negocieri de dinainte de căsătorie”, ne-a spus un apropiat de-al lui Răzvan Simion și de-al iubitei acestuia, Lidia Buble.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce secret a păstrat Lidia Buble ani de zile. Detaliul îi poate compromite imaginea

Asta da veste bombă! Lidia Buble și Răzvan Simion locuiesc împreună, la două luni de la despărțire: „Deocamdată mai...”

Lidia Buble, prima piesă după despărțirea cu Răzvan Simion! Versuri inspirate din propria poveste de dragoste?

Taurii, Balanțele și Capricornii vor da uitării durerile. Alte 3 zodii să ia aminte la sfaturile astrelor

Florin PIERSIC e în stare de șoc! Anunțul făcut chiar de fiul său, în direct la TV. ESTE CUMPLIT

“Ținem legătura foarte des,” Fiica Andreei Antonescu, motivul pentru care a rămas cu tatăl ei, Traian Spak, după separarea părinților

Escrocheria anului! Rămâneți fără bani în câteva secunde. Atenție la aceste mesaje capcană

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies