kanald.ro
Vedete
Amanunte incredibile din trecutul cheliosului de la Masterchef! Scarlatescu nu e campion numai in bucatarie, ci si pe mare. A lucrat ca marinar si a salvat sase oameni de la inec
Catalin Scarlatescu se simte in bucatarie ca pestele in apa. Mai mult, e atat de stapan pe aceasta pasiune devenita meserie, incat se arata disponibil sa gateasca in orice conjunctura, in piata sau pe strada. Putini sunt cei care stiu, insa, ca nu gatitul a fost prima dragoste a lui Scarlatescu, ci marea. Cum avea o bunica la Constanta, chef-ul a lucrat o buna perioada ca marinar.
Impunator, dur, sobru si chiar fioros, cel mai de temut jurat de la Masterchef ii face pe concurenti sa le inghete inima, atunci cand incepe sa vorbeasca. Dincolo de aceasta imagine la care contribuie simtitor aspectul sau fizic, Catalin este un om prietenos, amuzant, generos si cu un suflet mare, dupa cum il descriu prietenii si colaboratorii lui, care au ocazia sa-l intalneasca zi de zi.
Chef Scarlatescu este unul dintre cei mai buni bucatari din tara, avand o experienta de 24 de ani Desi nu s-ar vedea facand altceva decat sa gateasca, iata ca Chef Scarlatescu mai are o pasiune care i-a adus foarte multe amintiri, satisfactii, dar si prieteni
Scarlatescu a lucrat ca marinar timp de cativa ani Si, extraordinar de bun inotator, Catalin si-a depasit atributiile si nu s-a dat in laturi de la a-si risca propria viata pentru a salva viata altcuiva, dupa cum ne-au povestit surse din anturajul chef-ului.
Modest din fire, bucatarul a impartasit experientele doar unor prietenii apropiati si colegilor de pe vas, nedorind sa-si atribuie un titlu de glorie de pe urma acestor gesturi mai mult decat laudabile. Mai mult chiar, in perioada respectiva, Catalin si-a castigat, pe vas, porecla “salvamarul”, fapt care nu a putut decat sa-l onoreze si, surpriza, se pare ca a mai tinut legatura si peste ani cu cei carora le-a schimbat destinul
si in ochii carora a devenit un inger pazitor.
Cum prinde cateva zile libere, Catalin da fuga la Constanta pentru a se plimba cu barca Din perioada in care a lucrat pe vas, chef-ul are o tolba de amintiri, insa nu s-a incumetat sa le prezinte public decat pe cele care au stricta legatura cu bucataria: "M-am plimbat si am gatit pe toate marile, iar de mancat, am mancat aproape orice. Eram prin Shanghai si m-am intepat cu niste greieri care erau foarte uscati, eu nu am stiut sa ii bag în gura si cand am închis gura m-am nenorocit.