Reacția Biancăi Drăgușanu după ce toată lumea a criticat-o dur pentru ieșirile ei violente, presărate cu înjurături! Ce mesaj a transmis

Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj celor care au criticat-o pentru comportamentul ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu a fost aspru criticat-o după ce a apărut la Asia Express înjurând de mai multe ori și fără rețineri. Comportamentul afișat în fața camerelor de filmat i-a uimit pe mulți dintre telespectatori, dar și pe ceilalți concurenți și pe alte vedete din lumea showbiz-ului.

Cum se apără Bianca

Frumoasa blondină nu a dat încă o declarație în legătură cu felul în care s-a purtat în timpul participării la emisiune și nu a comentat imaginile difuzate la televizor. În schimb, a publicat pe pagina ei de Instagram un citat foarte cunoscut care să-i disculpe ieșirile.

"Primul om care a preferat să înjure decât să dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizației", a fost citat-ul prin care Bianca s-a apărat.

Citeste si: Adevărata faţă a croitoresei lui Mihai Petre! Nu te-ai fi gândit că e aşa cum o descriu prietenii! "Daruri speciale, cu un mesaj clar!"

Citeste si: O adolescentă s-a băgat în pat și a intrat în comă. Când s-a trezit, a aflat că tocmai născuse o fetiță! Ea nici nu știa că era însărcinată

Citeste si: Panică într-un restaurant cunoscut! Un individ a intrat și a dat drumul unui șobolan! Ce a urmat întrece orice imaginație

fara descriere

Reacția lui Cătălin Botezatu după ce a văzut imaginile

„Se mai întâmplă să ajungi la capătul răbdării. De aceea, o înțeleg din anumite puncte de vedere. A înjura este omenește! Mai mult, dacă timp de nouă ore, a avut o problemă fiziologică și nu a avut acces la un WC-ul normal, nu prin pădure, așa cum am auzit, îmi imaginez starea de iritare a Biancăi! Cred că pur și simplu a explodat de nervi! Însă, în realitate, ea nu este așa. Poate fi vulcanică uneori, dar nicidecum o persoană care să marșeze pe trivialități”, a spus creatorul de modă pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate