Reacția Dianei Belbiță când a văzut-o pe Ana de la Survivor lovindu-l pe Andrei! Cele două s-au bătut în cușcă, iar exatlonista ”a făcut-o bucăți” pe moldoveancă

Diana Belbiță a avut o reacție incredibilă după ce a văzut-o pe faimoasa Ana de la Survivor România 2020 că-l lovește pe războinicul Andrei Ciobanu.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Diana Belbiță de la Exatlon a reacționat la scenele în care faimoasa Ana îl lovește pe Andrei, în timpul competiției Survivor România 2020. Belbiță a intervenit pe contul de Facebook Survivor România, după ce au apărut primele imagini din promo în care Ana nu-și poate stăpâni nervii și trece la violență.

Luptătoarea i-a răspuns unui telespectator care și-a amintit că Diana Belbiță a ”măcelărit-o” pe Ana într-un meci de MMA și a glumit spunând că aceasta ar trebui chemată în Dominicană pentru a o calma pe fosta ei adversară.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: LOVITURĂ DE TEATRU! Diana Belbiță a bătut-o pe faimoasa Ana de la Survivor România până a băgat-o în spital! Ce i-a făcut în ring ”Prințesa războinică” și ce mesaj i-a transmis acum din Canada rivalei sale în cușcă

Citeste si: Diana Belbiță s-a întors în mare secret în România, după ce a spus că se mută în Canada: „Lasă-mă că...”

Citeste si: O româncă sexy este luptătoare de wrestling în America! Elizabeth Chihaia face senzaţie în ring îmbrăcată în lenjerie intimă!

Belbiță: ”Pe mine m-au înjurat că eram agresivă”

”Pe aceasta Ana... a bătut-o Belbiță... într-un meci de MMA... de a scos-o din ghete! Zic s-o chemați din Canada, să rezolve problema!”, a glumit Andrei.

Belbiță a răspuns de pe contul ei oficial de socializare și a făcut referire la cei care au criticat-o pe ea pentru atitudinea agresivă de la Exatlon. ”Andrei... M-au înjurat pe mine, m-au înjurat. Au zis că cunt prea agresivă... Nah că se poate și mai rău”, a scris Belbiță.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Decizie incredibilă a Dianei Belbiţă! „Prinţesa războinică” emigrează în Canada, pentru că s-a săturat de România!

Diana Belbiţă crede că Alexandra şi Luiza i-ar fi rezistat monstrului din Caracal dacă fetele ar fi practicat un sport de contact: „M-ați judecat că fac un sport dur. În ziua de...

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Diana Belbiță revine în ring! Faimoasa are o misiune imposibilă, în Statele Unite

Diana Belbiță a părăsit ferma. Mesajul emoționant transmis lui Marius, înainte de a pleca

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies