Reacția fabuloasă a Gabrielei Firea atunci când a fost întrebată dacă îl va înfrunta pe soțul său, Florin Pandele, la prezidențiale

Gabriela Firea a fost întrebată de jurnaliști dacă se va putea ajunge în situația în care ea să concureze contra soțului ei, Florin Pandele, la alegerile prezidențiale.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

In articol:

„Soţul meu este un om liber, într-o ţară liberă, recunosc faptul că, deşi ne consultăm pe marile subiecte care ne privesc, nu m-a consultat în privinţa acestei decizii, dar, ca orice soţie, îmi susţin soţul”, a spus Gabriela Firea, înaintea începerii şedinţei CEx a PSD. 

Întrebată de jurnaliști dacă vom putea asista la situația în care să își înfrunte soțul în alegerile prezidențiale, Gabriela Firea a răspuns râzând: „Dar... ar fi frumos, nu?”.

Pandele a anunțat deja că va candida la prezidențiale

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale.

„Astăzi (joi, n.r) m-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, nu am făcut niciun plan (...) îmi anunț candidatura la președinția României ca independent. Voi candida independent. (...) Sunt primar de 19 ani. Am luat parte la nenumărate campanii. (...) Gabi (Gabriela Firea, primarul general. n.r) a spus de nenumărate ori că nu va candida. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, îmi doresc să trăiască într-o țară liberă, nu într-o țară în care este instaurată teroarea”, a declarat Florentin Pandele la TV.   

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate