Reactia lui Adi Sana dupa ce a cazut pe scena in fata a 75.000 de oameni! "A fost tare!" Cantaretul a "comis-o" chiar la finalul unei piese! VIDEO EXCLUSIV

Artistul a cantat piesa "Simtim la fel" impreuna cu Lidia Buble, pe malul marii, la Forza Zu.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar, Gabriela Grigoriev

fara descriere

Adi Sana a urcat pe scena, la Forza Zu, alaturi de Lidia Buble, sa cante impreuna cu simpatica blonda piesa-fenomen "Simtim la fel". Ei bine, exact la finalul cantecului, cand se retragea in glorie, in aplauzele celor 75.000 de oameni prezenti la eveniment, solistul a cazut peste una dintre dansatoare.

Cantaret cu state vechi, Sana a stiut sa gestioneze momentul jenant, a facut o gluma, a zambit si a mers in culise cu capul sus.

fara descriere

Intrebat de reporterii WOWbiz.ro ce a simtit in clipa in care si-a dat seama ca nu-si mai poate tine echilibrul, protagonistul nostru a recunoscut ca a fost prima oara cand i s-a intamplat asa ceva.

"Am facut show pe scena si am si cazut pe scena. Ai vazut? Ai filmat? Dansatoarea Lidiei era in spate si eu ma retrageam sa ies, ca se terminase piesa si… am cazut. Nu a gresit nimeni. Eu trebuia sa fiu mai atent. Nu m-am lovit! Chiar a fost tare. Daca ati filmat, sa-mi dati si mie filmarea ca sa o tin amintire. E prima oara cand am cazut pe scena, nu-mi amintesc sa mai fi cazut la vreun concert. Dar acum a fost chiar tare. O audienta uriasa. Alte patanii? Odata s-a rupt scena… nu mai stiu… Dar asta a fost cea mai tare, clar!", a declarat Sana pentru WOWbiz.ro.
fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate