Reacția lui Alexandru Cumpănașu, după ce a fost făcut public raportul INML! ”Până la urmă dacă plâng, își plâng copilul lor și nu copilul altora”

Alexandru Cumpănașu a avut o reacție, după ce s-a prezentat public raportul de la INML.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Alexandru Cumpănașu susține faptul că raportul INML pe care l-a citit astăzi nu schimbă cu nimic situația. De asemenea, în baza lui se poate cere o expertiză internațională.

Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că nu are încredere în rezultatele venite de la INML, astfel că familia trebuie să aibă o certitudine dacă Alexandra, fiica lor, e moartă sau nu.

Citeste si: Ce au demonstrat testele ADN în cazul Alexandrei Măceșanu! E vorba despre dinții găsiți în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă

Citeste si: Petele de sânge din casa lui Ghoerghe Dincă aparțin unor alte trei victime! Ce s-a întâmplat cu femeile

Citeste si: Ce necazuri au pățit bărbații din Caracal pe care-i cheamă Gheorghe Dincă, după dispariția fetelor!

“Nu e nicio noutate. Practic, INML nu face altceva decât să transmită acest raport final pe baza acelui raport intermediar de 99,99%. Dar într-adevăr acest raport final ne dă posibilitatea nouă, ca familie, să mergem către DIICOT, să cerem o ordonanță de la procurori să putem face o contraexpertiză. Am îndoieli mari. Gândiți-vă că în cronologia pe care Ministerul Sănătății a prezentat-o. Oamenii au făcut acest test ADN într-un timp record”, spune Cumpănașu.

“Putem și noi, la limita legală, cred că acum se fac 30 de zile de când au spus că ne dau acest raport legal. (…) În baza raportului o să ne adresăm DIICOT-ului astfel încât să obținem o ordonanță a procurorului prin care să putem să cerem o expertiză internațională față de această expertiză a celor de la INML. Nu e vorba doar de neîncredere. E vorba și de certitudinea unei familii că până la urmă dacă plâng își plâng copilul lor și nu copilul altora”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate