Reacţia lui Gigi Becali după conflictul cu Syda! A recunoscut altercaţia: "Îl bat cu o mână"

Gigi Becali a reacţionat după ce s-a aflat despre conflictul pe care l-a avut cu Syda.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Becali şi fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu, zis "Syda", au avut un conflict verbal în Poiana Braşov, la un hotel de lux.

"Mă faceţi să râd, sărea Syda la mine să mă bată. I-am spus în glumă că Băsescu nu mi-a dat graţierea. Atunci el a spus nu ştiu ce, după care i-am spus să tacă din gură, continuând să vorbească urât. Eu îl bat cu o mână. Îl bat cu mâna lui. Cum să mă bată Syda. I-am dat şi interzis să mai stea în Poiana Braşov. A plecat şi nu a mai venit să facă Revelionul la Teleferic unde trebuia să îl facă. Eu dacă îi dădeam un pumn lui Syda îl adormeam direct, nu mai era nevoie ca să se mai scoale. Ăsta a fost norocul lui, că nu s-a ridicat de pe scaun. Dacă se scula de pe scaun îl loveam, nu poţi lovi un om care stă pe scaun", a declarat Gigi Becali.

Potrivit Cancan, incidentul ar fi avut loc cu doar două zile înainte de Revelion. Pentru că s-a despărţit de fosta iubită Maria Grigoriu, Syda ar fi mers în restaurantul hotelului de lux pentru a-şi îneca amarul, iar la un moment dat acolo ar fi apărut şi Gigi Becali.

Finanţatorul FCSB s-ar fi dus la masa unde stătea Syda pentru a lua un scaun şi, din câte se pare, în momentul în care l-a recunoscut, Gigi Becali nu s-ar fi putut abţine şi ar fi avut o replică acidă la adresa fostului ginere al lui Băsescu. Scandalul dintre cei doi ar fi început după ce Becali i-ar fi replicat lui Syda: ”Dacă fostul tău socru dădea amnistia când trebuia, eu nu stăteam atâta timp în închisoare”, mai notează sursa citată.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate