Reactia lui Horia Brenciu dupa ce i s-a spus ca sotia lui e prea batrana pentru el: "Ce observ e ca insisti cu..." I-a inchis gura imediat!

Horia Brenciu a publicat pe contul lui de pe o retea de socilizare o fotografie cu sotia lui, in descrierea careia a scris "Diva mea".

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Imaginea cu Alice Dumitrescu, sotia cantaretului, a strans mii de aprecieri din  partea fanilor, insa o tanara a lasat un comenbtariu rautacios la adres parteneri lui Brenciu. 
 
"Bătrână pentru tine Horia..păcat că nu ti-ai gasit o fată tânără şi frumoasă", au fost cuvintele fetei, desi intre cantaret si sotia lui nu e o diferenta mare de varsta, ea avand doar 5 ani in plus fata de el. Fanii lui Brenciu au sarit imediat in apararea lui si a lui Alice si au criticat-o pe tanara pentru superficialitatea ei. 
 
Nici Horia Brenciu nu a ramas indiferent la remarca rautacioasa si i-a raspuns tinerei intr-un mod cat putea de elegant. "Păcat de mesajul asta, ca poza ta de profil părea atractiva", i-a spus el. 
 
Ea a continuat discutia. "Suntem liberi la exprimare? Este persoana publica, suporti consecintele. Nu toate comentariile sunt favorabile...ok?", a replicat tanara.
 
Deranjat de raspunsul ei, cantaretul i-a scris din nou un mesaj. "Despre ce consecinţe vorbeşti?! Ce e chestia asta ieftină cu persoana publica?! Ai scris. Ti-am răspuns. Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, faţa de rândurile puerile pe care le-ai scris. E adevărat, nu oricine pricepea subtilitatea. Ai început cu stângul, judecand, ceea ce nu se întâmpla nici dacă as fi fost cel mai necunoscut de pe planeta. Nu te-am blocat. Nu te-am jignit. Dar ceea ce observ e ca insisti cu rândurile-ti îndoielnice şi la prietenii mei care scriu pe pagina asta. E clar, Instagramul nu e pentru tine. Vorbeai de consecinţe?! Ai nişte răspunsuri la afirmaţiile tale de la oameni normali. Astea sunt consecinţele judecaţilor tale. Şi nici nu eşti persoana publica! Ce chestie!", i-a scris Horia Brenciu.
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate