Reacția lui Tudor Chirilă când a văzut că fiica lui Adrian Minune a venit la Vocea României

Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune, a cântat pe scenă, la Vocea României.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Adriana Simionescu nu a reușit să întoarcă decât un singur scaun cu interpretarea ei, pe cel al lui Horia Brenciu. 

“Am fost marginalizată de colegi, chiar și de profesori (…). De ce? Pentru că eram țigancă. (…). Nu aș dori să cânt manele, să fiu la fel ca tata, pentru că mediul de acolo nu mi se potrivește. Vreau să ajung ca Delia, ca Andra. (…). E bine că jurații nu vor știi cine sunt. Pentru ei voi fi Adriana Simionescu, nu Adriana, fiica lui Adi Minune”, a spus adolescenta înainte să urce pe scenă. 

fara descriere

Fiica lui Adrian Minune la Vocea României. Reacția lui Tudor Chirilă

„Eu știu ce înseamnă să trăiești sub presiunea tatălui tău, a unui nume mare. Mi se pare frumos că Vocea României a ajuns să fie locul unde vii ca să scapi de povara unui astfel de nume și să îți arăți adevărata valoare! Felicitări!”, a reacționat Tudor Chirilă atunci când a văzut-o pe Adriana, vizibil emoționat de poveste ei.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

„E bine că jurații nu vor ști cine sunt. Aici voi arăta lumii întregi că nu sunt fata lui tata, dacă șe vor întoarce scaunele. De ce tata cântă manele și nu e Pavaroti. Nu aș dori să când manele, să fiu ca tata. Mediul lor nu mi se potrivește. Nu mi se pare un mediu bun. sigur pentru o fată. Aș vrea să ajung ca Delia, ca Andra, dar cel mai mult aș vrea să ajung ca Beyonce”, a spus Adriana Simionescu înainte de a interpreta piesa ”My Kind of Love – Emeli Sande”.

Fiica lui Adrian Minune la Vocea României. Horia Brenciu a luat-o în echipa lui

Adriana Simionescu a interpretat piesa “My kind of love”, care aparține cântăreței britanice Emeli Sandé. Ea a reușit să-l facă pe Horia Brenciu să se întoarcă.

“Eu te cunosc pe tine. Ai o soră foarte frumoasă, pe care o cheamă Karmen și un tată celebru. Rușine să îți fie că nu știi despre ce este vorba”, i-a spus Irina Rimes lui Horia Brenciu.

“Un nume care se poate mândri că e în echipa mea”, a replicat Brenciu.

fara descriere

“Ne cunoaștem din parc”, a reacționat Adriana Simionescu la replica Irinei Rimes. Ulterior, adolescenta de 16 ani a mai spus: “Am vrut să arăt lumii că premiile mele au fost câștigate de mine”.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate