Reacţia Mihaelei Rădulescu, după ce s-a aflat că Lavinia Pârva e gravidă!

Ştefan Bănică Jr. este în culmea fericirii, după ce va deveni tătic! Dar oare care a fost reacţia Mihaelei Rădulescu?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Jr. vor deveni părinţi, iar acest lucru i-a bucurat enorm. Nu doar că traversează împreună o perioadă frumoasă din viaţa lor, dar atât Lavinia, cât şi cunoscutul artist Ştefan vor putea să închege şi mai bine relaţia pe care o au.

Însă, care a fost oare reacţia Mihaelei Rădulescu, femeia care i-a fost alături lui Ştefan Bănică Jr. în trecut? Pare-se că Mihaela Rădulescu a postat pe reţelele de socializare o serie de imagini cu artă, unde, evident, este etichetat şi Felix Baumgartner: „Atunci când arta îl întâlneşte pe Felix”.

Ştefan Bănică Jr. a mărturisit la Sala Palatului că va deveni tată

„Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani.

Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară”, a spus Ştefan Bănică pe scenă, la concertul de la Sala Palatului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate