Reacția Paulei de la Puterea Dragostei, după ce Andra a spus că aceasta ieșea cu ”unul de 60-70 de ani”

Prima reacție a Paulei de la Puterea Dragostei, după ce Andra a spus adevăratul motiv al plecării acesteia de emisiune. ”Ea ieșea cu unul de 60-70 de ani”.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

paula puterea dragostei

În emisiunea de luni de la Puterea Dragostei, după ce în gala de duminică, Paula a părăsit show-ul, Andra a aruncat bomba. „Paula a ieșit pentru că aveam dovezi, nu doar screenshot-uri. Ea ieșea cu unul de 60-70 de ani când era în România. Noi când i-am spus în backstage și i-am arătat mesajul ea a spus că e prietenul tatăl ei. Dar s-a agitat mult. Cu prietenul tatălui nu stai așa în poză. Nu își dorea să plece. Dacă vine Jador, moare”, a spus Andra de la Puterea Dragostei despre Paula.

andra volos

Imediat, Paula a reacționat într-un live, în care a criticat-o pe Andra, fără să infirme știrea aruncată de concurenta de la Puterea Dragostei, cum că ar fi fost cu un bărbat mai în vârstă decât ea.

”Andra m-a blocat pe WhatsApp după ce am întrebat-o de ce a vorbit prost despre mine după ce am plecat din emisiune. Cât am fost în emisiune nu a avut gură? A spus că eu am plecat din emisiune pentru că ea avea dovezi cu mine și mie mi-a fost frică. Eu vreau să-i spun că dacă ei nu i-a fost frică deși bubuia lumea de ea( n.r. Paula se referă la zvonurile care circula pe internet despre Andra Voloș), de ce mie să-mi fie oare? Să nu discute lucruri aiurea…Tupeul uneori e mare la unele!”, a spus Paula despre Andra de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei, primele declarații după ce a vorbit pe ascuns cu None! Ce a spus despre relația cu Bogdan Mocanu: „Mi-am cerut scuze. Ce pot să fac?”

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, despre alimentele interzise când ai acnee! ”Nu mai mănânc deloc”

Paula de la Puterea Dragostei, eliminată de băieți

Paula a fost eliminată în gala de duminică de la Puterea Dragostei , în urma voturilor băieților. Aceștia au spus că au votat-o pe fată pentru că aceasta i-a rugat, mărturisindu-le că vrea să plece acasă.

Paula a părăsit Puterea Dragostei cu ochii în lacrimi. Bruneta a plâns atunci când a vorbit despre decizia ei de a pleca. A declarat că niciunul dintre băieți nu este pe placul ei și că nu vrea să rămână nici măcar dacă s-ar întoarce Jador.

Când au văzut-o pe Paula plângând, ceilalți concurenți au tras concluzia că bruneta nu își dorea cu adevărat să plece și că a luat decizia la nervi. Aceeași părere a avut-o și Andreea Mantea, care i-a spus că nu ar fi trebuit să îi roage pe ceilalți să o voteze pentru eliminare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate