Stiri

Reactia protestatarilor din Piata Victoriei la decizia de condamnare a lui Dragnea

Zeci de protestatari adunati, joi seara, in Piata Victoriei au aplaudat decizia instantei supreme de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Reactia protestatarilor din Piata Victoriei la decizia de condamnare a lui Dragnea icon photo

Magistratii ICCJ l-au condamnat pe Liviu Dragnea pentru abuz in serviciu, insa l-au achitat pentru infractiunea de fals intelectual. Liderul PSD poate contesta decizia cu apel, urmatorul complet de la ICCJ urmand sa aiba 5 judecatori.

In acelasi dosar au mai fost condamnati fosta sefa DGASPC, Alesu Floarea, la 1 an si 6 luni de inchisoare pentru abuz in serviciu si alti fosti angajati ai DGASPC Teleorman. Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, a primit amenda administrativa in valoare de 1.000 de lei in acest dosar. Procurorii cerusera suspendarea procesului in cazul Bombonicai Prodana, dupa ce aceasta si-a achitat partea de prejudiciu. Prejudiciul total estimat de procurori in acest dosar a fost de peste 100.000 de euro.

 
Ionuţ Jaguarul, interviu EXCLUSIV pentru WOWbiz.ro din Republica Dominicana: ”Monica Roşu se menajează! În locul ei plecam de la Exatlon”! Ce spune antrenorul Războinicilor despre accidentările ”ciudate” din acest sezon VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”icon photo

Vedete

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”

De când a aflat despre planul de răzbunare al soţului ei, la adresa lui Adem, Sureyya este foarte supărată pe Faruk.

Titlu secțiune