Stiri

Reactia protestatarilor din Piata Victoriei la decizia de condamnare a lui Dragnea

Zeci de protestatari adunati, joi seara, in Piata Victoriei au aplaudat decizia instantei supreme de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Magistratii ICCJ l-au condamnat pe Liviu Dragnea pentru abuz in serviciu, insa l-au achitat pentru infractiunea de fals intelectual. Liderul PSD poate contesta decizia cu apel, urmatorul complet de la ICCJ urmand sa aiba 5 judecatori.

In acelasi dosar au mai fost condamnati fosta sefa DGASPC, Alesu Floarea, la 1 an si 6 luni de inchisoare pentru abuz in serviciu si alti fosti angajati ai DGASPC Teleorman. Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, a primit amenda administrativa in valoare de 1.000 de lei in acest dosar. Procurorii cerusera suspendarea procesului in cazul Bombonicai Prodana, dupa ce aceasta si-a achitat partea de prejudiciu. Prejudiciul total estimat de procurori in acest dosar a fost de peste 100.000 de euro.

Galerie foto 
Setări confidențialitate