Reacția unei femei din Galați, după ce furnizorul de apă i-a trimis o notificare în care o anunța că a murit: ”Cum e posibil așa ceva”

O gălățeancă, fostă profesoară de meserie, a fost anunțată printr-o notificare de la furnizorul de apă că a decedat.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Cazul unei foste profesoare din Galați a uimit o întreagă țară, asta după ce furnizorul de apă i-a trimis o notificare în care o anunța că a murit.

Femeia abia ce ajunsese acasă, iar odată ce a citit informarea din partea firmei de servicii, aceasta a rămas șocată, speriată fiind că acum, în timpul iernii, compania îi va sista serviciile, considerând că a decedat.

Bătrana din Galați are toate facturile plătite la zi

Mare i-a fost mirarea bătrânei din Galați atunci când a primit notificarea în care era informată că a decedat, asta pentru că femeia a declarat că era la zi cu plata tuturor facturilor. Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, atunci când după slujba de Bobotează, femeia s-a întors acasă și a găsit notificarea în cutia poștală.

Citeste si: Cum se calculează factura la energie electrică?

De asemenea, în aceeași notificare, femeia a fost informată că destinatarul scrisorii trebuie să se prezinte de urgență la sediul companiei, altfel, în caz contrar, i se vor sista serviciile de apă, lucru ce a înspăimântat-o pe bătrână.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

O bătrână a fost anunțată că a murit, chiar de către furnizorul de apă

Profesoara din Galați

[Sursa foto: viata-libera.ro]

Bătrâna din Galați: ”P oate au zis că dacă am consum mai mic, am murit?”

De asemenea, femeia a declarat că locuiește în casa moștenită de la mama sa, având chiar acte care pot dovedi acest fapt. Mai mult decât atât, bătrâna din Galați nu poate înțelege cum a fost posibil să se întâmple așa ceva, în condițiile în care își plătește facturile lună de lună.

Citeste si: Un brăilean a făcut infarct, după ce a văzut factura la gaze: ”Murim de foame în case”

Totodată, femeia a mai spus că nu a murit și că se simte foarte bine. În schimb, reprezentanții companiei care furnizează servicii nu au dat nicio explicație până în acest moment privind acest caz.

„Cum e posibil așa ceva de la o instituție față de care mi-am plătit mereu datoriile? Sunt cu plățile la zi, poate au zis că dacă am consum mai mic, am murit? Cum să mor? Sunt vie și mă

simt bine! Stau cu acte în regulă în casa pe care am moștenit-o de la mama mea, am certificat de moștenitor, contractul e valabil, încheiat pe numele meu, în 2013. Ce fac acum, dacă îmi taie apa în toiul iernii? ”, a spus femeia.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce a apărut în locul în care Alexandru și-a dat foc, chiar în ziua în care a fost condus pe ultimul drum. Familia tânărului din Vâlcea este îngenuncheată de durere: "Ne-ai...

O fetiță de 12 din Iași a murit strivită de mașină în timp ce se juca în fața casei cu prietena ei, care acum e în stare gravă la spital! Șoferul vinovat de tragedie abia luase...

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies