Vedete

Reactie dura a fostului sot al Elenei Basescu, dupa ce a fost acuzat ca risca viata copiilor sai! "Nu le-as pune niciodata viata in pericol! Sunt si copiii mei"

Bogdan „Syda” Ionescu, fostul sot al Elenei Basescu, a reactionat la acuzatiile legate de faptul ca isi transporta copiii cu masina fara scaune speciale.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Reactie dura a fostului sot al Elenei Basescu, dupa ce a fost acuzat ca risca viata copiilor sai! "Nu le-as pune niciodata viata in pericol! Sunt si copiii mei"
Intr-un articol aparut astazi, Syda era acuzat ca pune in pericol siguranta copiilor sai si ai Elenei Basescu. In material era prezentata o fotografie in care doar unul dintre cei doi copii statea pe un scaun special pentru transportul cu masina, lucru care, de altfel, este ilegal.

Bogdan sustine ca autoturismul se afla in stationare in momentul realizarii imaginii si spune ca niciodata nu si-ar pune in pericol copiii.


„Mentionez ca masina era stationată in fata casei, iar pentru deplasarea copiilor folosesc o masina mai mare in care ambii copii au scaune speciale ce respecta masurile de siguranta.
Sunt un tata responsabil si imi iubesc foarte mult copii, nu le-as pune niciodata viata in pericol. Mai mult de atat, am refuzat sa angajez o bona, tocmai pentru a petrece cat mai mult timp alaturi de ei”
, spune Syda intr-o declaratie pentru WOWbiz.ro.
Fostul ginere al lui Traian Basescu a comentat si pe marginea informatiilor legate de faptul ca Elena ar fi fost deranjata de aceasta imagine si se gandeste sa nu-i mai lase copiii lui Bogdan.
„As vrea sa spun ca asa cum sunt copii ei sunt si copii mei, nu trebuie "sa ii cer sau sa-mi dea copii", e un act notarial pe care il respectam in acest sens’, a mai spus Syda.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune