Stiri

Reactie halucinanta a Ozanei Barabancea la adresa trupei Goodbye to Gravity! “Ce versuri promovau artistii aceia? Din pacate, ce au scos pe gura aia s-a intamplat”

Ozana Barabancea i-a acuzat pe cei din trupa Goodbye to Gravity ca au provocat tragedia de vineri seara.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Matei

„Ce versuri promovau artistii aceia ? Ce promovau ei? o schizofrenie mentala.....sa vibreze nenorocirile si gandurile negative.Nu vindeca nimic,dincontra.sper sa nu ajunga pe piata asemenea chemari negative ,si sa fie un semnal de alarma pentru noi toti . Farell a compus Happy si noi compunem invitatii la ura si uitarea sinelui. Mantra este o ruga sfanta.Titlul albumului este o jignire la adresa spiritualitatii.

Din pacate, ce au scos pe gura , aia s a intamplat.Suntem in a 5 dimensiune.Tot ce gandim se materializeaza mult mai repede ca inainte.Avem o demonstratie trista facuta azi noapte in clubul Colectiv.S-a murit in colectiv.
Cui ii face bine sa mearga noaptea in locuri obscure si sa bea , sa si o traga prin W.C uri si sa vomite apoi in taxi ? Doar pentru ca e....cool ?
Ce moda e asta ? Daca te curteaza vreo depresie hai la psiholog , sa previi . Mai degraba previi decat sa ajungi pe la spitale victima colaterala. 
Toti suntem vinovati ! 
Toti ne-am stricat valorile si suntem precum oile. 
Se merge in cluburi ca e la moda... Eu nu merg. Mi am pierdut " prietenii " ca prefer sa citesc o carte. Decat sa dau 1000 de euro pe o masa la Bamboo mai bine merg la Londra in weekend si viItez Muzeul de ceara”, a scris Ozana Barabancea, care s-a referit si la afisul concertului: "In poza e un dragon care arde in flacari... zis si facut...au ars in flacari!!!"

Ulterior, Ozana Barabancea şi-a sters textul de pe pagina ei oficială de Facebook şi a încercat să-şi ceară scuze:„Stau sa ma intreb daca ar trebui sa imi cer scuze ca imi spun parerea ...sau pentru ca nu ma fac explicita. Evident ca sufar si sint sub soc ca noi toti. Cei ce nu sunt deacord cu mine au dreptul sa o faca. Cred ca ar fi mai bine sa mergem sa donam sange decat sa scriem pe facebook. Aveam dreptate cand spuneam ca iau o pauza pana pe 20 noiembrie. Mai bine o respectam. Scuze. 
Condolente familiilor ! Atat".

Galerie foto