Reacţie incredibilă în scandalul epocal dintre Prigoană şi Bahmu, legat de copii! Fratele lui Silviu este trup şi suflet lângă prezentatoarea tv: ”Bagă, cumnată dragă! Arde-l!” EXCLUSIV

Fratele lui Silviu Prigoană îi ţine partea Adrianei Bahmuţeanu în scandalul în care la mijloc au picat cei doi copii ai fostului cuplu.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Invitată într-o emisiune tv, Adriana Bahmuţeanu a făcut câteva mărturisiri incredibile despre situaţia celor doi copii pe care-i are cu fostul soţ, Silviu Prigoană. Vedeta tv a povestit că băiatul cel mare ar fi avut o tentativă de sinucidere si, pentru protectia lui, a fost legat de scaun, in acest mod incercandu-se ferirea copilul de gesturile sale extreme. Mai mult, Bahmu a recunoscut că nu poate apela la ajutor specializat pentru băiatul ei, pentru că are nevoie şi de acordul fostului ei soţ, care întârzie.

În replică, Prigoană a anunţat că a făcut o plângere penală la adresa Adrianei, susţinând că aceasta l-a legat şi ”torturat” pe băiatul lor cel mare. ”Au venit copiii în vacanţă şi când am verificat telefoanele copiilor, am găsit o filmare. De fapt, două filmuleţe a câte un minut în care băiatul cel mare era legat de mâini şi de picioare şi era torturat de mămica lui care stătea peste el, copilul urla cât îl ţinea gura şi celălalt copil îl filma. Filma scena respectivă, adică unul avea o tortură fizică şi celălalt tortură psihică, să-l vezi pe fratele tău cum este legat, torturat şi umilit. I-am trimis o notificare că începând din acel moment, domiciliul copiilor e la mine acasă. Eu pot să decid pentru că sunt tutorele legal al copiilor, suntem în custodie comună în momentul de faţă şi, mai presus, e viaţa şi integritatea copiilor mei”, a declarat SIlviu Prigoană. 

În tot acest scandal uriaş a intervenit şi Daniel Prigoană, fratele mai mare al lui Silviu. Certat de ani buni cu Silviu, Daniel şi-a exprimat public sprijinul pentru fosta lui cumnată, Adriana Bahmuţeanu. ”Bagă, cumnată dragă! Măcar tu, că noi...mai avem încă tată, iar fostul tău ghinion, Vasile, este Dumnezeul lui! Deee, ce nu fac banii. Arde-l pe parvenit!”, a notat Daniel Prigoană. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: