RealKom Imobiliare îți explică de ce ai nevoie de un agent imobiliar

Rolul unui agent imobiliar este acela de a fi liantul între diverse tranzacții pe piața imobiliară, în interesul ambelor părți pentru că asta îl face pe el să aibă cât mai mulți clienți și să fie recomandat.

Presupusa economisire a comisionului pe care îl dai unui agent imobiliar poate să te facă să iei decizia de a nu angaja un agent imobiliar? Dacă îți spunem că, uneori, la sfârșit pierderile financiare suferite pot fi de zeci de ori mai mari decât acest comision, ce ai spune? RealKom Imobiliare( www.realkom.ro) îți răspunde la întrebarea de ce ai nevoie de un agent imobiliar.

Un agent imobiliar înseamnă timp economisit

Poți avea foarte mulți posibili cumpărători sau chiriași, dar nu înseamnă că vei finaliza un contract cu aceștia. Să ai două vizualizări  ale unei case sau apartament înseamnă cel puțin o oră pierdută pe zi, dacă nu cuantificăm și distanța de la locul în care te afli tu până la imobilul ce urmează să fie închiriat sau vândut. Același lucru se aplică și în cazul în care tu ești cumpărătorul sau cel care dorește să închirieze. Un agent imobiliar va găsi pe baza criteriilor tale cel mai bun imobil și cel mai bun cumpărător/ locatar pentru tine

Gândește-te, de asemenea, la timpul petrecut la telefon pentru a programa vizualizările sau a da/ primi mai multe detalii.

Un agent imobiliar cu experiență are skill-uri de negociere superioare

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Negocierea poate fi destul de solicitantă pentru un om fără experiență. Unele persoane nu au curajul să spună anumite lucruri care le displac sau o fac într-un mod nu tocmai plăcut. Plus că dacă încheiați un contract de închiriere, de exemplu, este o relație pe termen lung, iar unele lucruri, spuse într-un mod nu tocmai plăcut, pot crea neplăceri în relația locator/ locatar și nimeni nu cred că își dorește asta.

Un agent imobiliar va ști cum să spună lucrurile fără să ofenseze pe nimeni.

Un agent imobiliar te salvează când partea juridică îți dă bătăi de cap

Un agent imobiliar cu experiență va ști să te ajute să faci un contract de închiriere sau de vânzare-cumpărare ca la „carte”. 

Cu un agent imobiliar v ei economisi bani

Sună hilar, să economisești bani, chiar dacă oferi un comision un comision. De fapt, gândește-te că un agent imobiliar profesionist te va sfătui să iei cea mai bună decizie. Va vedea defectele, viciile ascunse sau îți va spune dacă acel imobil este supraevaluat financiar sanu.

Noi îți recomandăm să găsești un agent imobiliar profesionist care să te ajute în a face cele mai bune achiziții imobiliare sau în a vinde un imobil rapid și fără bătăi de cap.

Vrei să locuiești în Piața Unirii sau în cele mai bune zone din București, dar nu știi care sunt cele mai atractive apartamente sau case? Poți apela la RealKom Imobiliare, agenție specializată în vânzări și închirieri. Din 2004, de când agenția activează în centrul Bucureștiului, a ajutat mii de clienți să cumpere, să vândă sau să închirieze în această zonă. Convinge-te pe site-ul www.realkom.ro și sună un consilier imobiliar pentru mai multe detalii – Cristi Stanciu: 0723620112.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ți se rupe sufletul! Ana Moroșanu Magdin, martoră la dialogul dintre doi bătrâni amărâți: „Aveau doar 10 lei toți banii. Și-au cumpărat doar o pulpă de pui”

I-a amenajat mormântul fiicei lui și se așază cu ea în groapă în fiecare zi! Motivul este incredibil

N-o să-ți vină să crezi ce și-a introdus în organul genital un bărbat de 70 de ani! Cazul lui i-a șocat pe medici

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

Liviu Dragnea dă marea lovitură. Informaţia momentului despre fostul şef al PSD

Alimentul care stimulează cel mai mult hormonii sexuali și crește potența. Nu este vinul! Mihaela Bilic a explicat care este secretul

Incredibil! Noua Miss Germania, o mamă cu doi copii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies