”Regele sexului”, în doliu! Romeo Fantastick a rămas fără părinți: ”Mama a plecat”

Romeo Fantastick trece prin momente dificile, după ce mama lui s-a stins din viață.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Romeo Fantastick


In articol:

Romeo Fantastick, unul dintre cei mai excentrici interpreți de manele din România, este în doliu. Mama cântărețului a murit în urmă cu doar câteva zile. ”Of. S-a stins din viață cea mai sfântă femeie, mama! A plecat, Dumnezeu să o ierte”, a scris Romeo pe contul lui de socializare.

Romeo Fantastick

Romeo Fantastik, un interpret la mare modă la începutul anilor 2000, a rămas fără ambii părinți, după ce acum 5 ani, și tatăl lui, acordeonistul Costel Hantu, s-a stins. Pentru Romeo, suferința este cu atât mai mare cu cât în momentul în care și mama lui a murit, el se afla departe de țară, în Italia, acolo unde s-a stabilit de ceva vreme.

Cum a ajuns Romeo ”rege al sexului”

Romeo Fantastick

Romeo Cobzaru, pe numele lui real, s-a lansat în lumea manelelor cu o variantă proprie a piesei lui Shaggy, ”Oh Carolina”. Se întâmpla prin 1999, când Romeo lansa practic un nou stil muzical, în care ritmurile de manele erau mixate cu hituri internaționale și la care erau adăugate versuri extrem de îndrăznețe pentru acele vremuri. Așa și-a adăugat Romeo Fantastick pseudonimul de ”Regele sexului”.

Citeste si: VIDEO EXCLUSIV! Faza zilei vine dintr-un cazino! Romeo Fantastick s-a imbracat ca un clovn si a pierdut toti banii la pacanele

Citeste si: VIDEO! Stiai ca Romeo Fantastick are un fiu? Baiatul “regelui sexului” calca pe urmele tatalui! Poarta cercei si canta manele!

Citeste si: "Ba, Cristi" are acum si propria manea! Romeo Fantastick i-a compus o piesa personajului din viralul care a bulversat Romania

Cariera lui Fantastick a mers însă pe o pantă descendentă iar o vreme acesta s-a limitat în a lucra sunetist la o casă de producție specializată în manele. Romeo nu a mai reușit, însă, să lanseze în ultimul deceniu vreo piesă care să rupă topurile.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate