Regizorul Ducu Darie, declaratii dure: "In 30 de ani nu s-a construit un teatru, n-avem drumuri, n-avem educatie! Ma deranjeaza aceasta disperare de a avea tone de bani!" | DEZVALUIRI

Cunoscutul regizor Ducu Darie a facut o radiografie dura a actualei societati.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Singurul copil al celebrului actor Iurie Darie, decedat in 2012, este regizorul Alexandru "Ducu" Darie (59 de ani), de cativa ani manager al Teatrului Bulandra. Intr-un interviu recent publicat de ziarulmetropolis.ro, Ducu Darie a vorbit fara menajamente despre ce il deranjeaza cu adevarat la actuala societate romaneasca si nu numai. 

"La noi mă deranjează cel mai rău o stranie neimplicare a implicării. Nu pot să nu văd că în 30 de ani nu s-a construit un teatru… N-avem drumuri, n-avem educaţie… Cultura a fost în ultimii 30 de ani subfinanţată. La noi e mult zgomot pentru nimic… Iar al doilea lucru care mă deranjează este această disperare de a avea tone de bani. Ce faci cu ei? Unii fac averi de sute de milioane de euro. Şi stai şi te întrebi ce fac cu ei? Îşi fac viloaie imense… Strângi, strângi, strângi şi pe urmă se întâmplă ceva şi peste două luni ai murit. Şi la ce foloseşte?!", a punctat Darie pentru sursa citata. Apoi, cunoscutul regizor a luat in discutie si aspectele globale ale nemultumirilor sale. 

Vezi continuarea materialului pe stirilekanald.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate