Regulile de protecție, ignorate total de români! Imaginile care au stârnit revoltă

Românii nu mai respectă regulile, în plină pandemie. Imaginile surprinse într-un tren au stârnit revoltă.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Regulile de protecție, ignorate total de români! Imaginile care au stârnit revoltă


In articol:

Situația este îngrijorătoare în România! Românii nu mai respectă regulile impuse de autorități, asta deși numărul îmbolnăvirilor cu COVID-19 continuă să crească de la o zi la alta. Duminică au fost surprinse mai multe imagini dintr-un tren, care dovedesc faptul că în țara noastră nu se ține cont de măsuri, iar oamenii nu poartă mască de protecție în spațiile închise, informează Antena3.

Regulile de protecție, ignorate total de români! Imaginile care au stârnit revoltă

Dacă ne uităm la imagini, nici distanțarea socială nu este respectată, călătorii stau unul lângă altul fără să se gândească la consecințe. Imaginile au fost surprinse pe ruta București - Drobeta Turnu Severin, de un călător care s-a revoltat în momentul în care a văzut ce se întâmplă astăzi în România, cu toate că nu am scăpat de virusul nemilos. Aglomerație, oamenii în picioare, unii lângă alţii şi fără mască de protecție.

Citeste si: Vestea așteptată de milioane de români! Se redeschid restaurantele. A fost anunțată data

Citeste si: Mesajul premierului Ludovic Orban de Ziua Independenței SUA: „România este profund ataşată consolidării relaţiei transatlantice”

Citeste si: Reguli noi pentru românii care se întorc din străinătate! În ce condiții nu se impune carantina sau izolarea?

Potrivit prevederilor actuale, masca de protecție este obligatorie în toate spațiile închise. 

"Facem apel la călători să nu urce în tren fără bilet în situația în care la casa de bilete/ghișeu li se comunică faptul că locurile au fost epuizate. Recomandarea este valabilă și pentru persoanele posesoare de abonamente /autorizații. Nu vor fi vândute bilete pentru călătoria fără loc (în picioare). Menționăm că în Gara de Nord București și în alte stații vor avea loc, prin sondaj, filtre la urcarea în tren și vor fi admiși la transport doar pasagerii care au bilet", au adăugat reprezentanții CFR Călători.

La bordul trenurilor CFR Călători, masca de protecție este obligatorie! Mănușile de unică folosință sunt recomandate. Iar la urcarea în vagoane, pasagerii vor fi îndrumați să păstreze distanța între ei. Măsurile de salubrizare și dezinfecție a trenurilor, stabilite și aplicate pe perioada stării de urgență, se mențin. Filtrele de aer ale instalațiilor de climatizare vor fi schimbate cu o frecvență și mai mare, au mai spus reprezentanții companiei.

Sursă foto: Antena3

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate