Stiri

Remediul natural care te scapa de pietre la rinichi. Cum trebuie baut

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Remediul natural care te scapa de pietre la rinichi. Cum trebuie baut

Putem vorbi despre detoxifierea rinichilor pe cale naturală? Anumite băuturi banale şi combinaţii de lichide pot ajuta la întreţinerea generală când vorbim despre sistemul imunitar.

Despre unele din aceste licori se spune că au puterea de a curăţa organele vitale de toxine, salvându-le la timp din calea bolilor.

Rinichii se numără printre organele care sunt extrem de sensibile la tot ce consumăm. Putem proteja aceste organe de diferite afecţiuni consumând anumite lichide.

3 băuturi care sunt benefice pentru rinichii tăiSucul de verdeţuri

Legumele şi fructele verzi sunt excelente pentru detoxifierea rinichilor. Acestea au antioxidanţi şi conţin substanţe nutritive din plin. Vorbim în special despre pătrunjel, ţelină, castraveţi, mere, pere şi dovlecei.

Ca să faci un fresh din fructe şi legume îţi trebuie doar un storcător de fructe/ blender. Ideal e să combini în cantităţi mici legumele şi fructele. Aceste băuturi e bine să le consumi dimineaţa pe stomacul gol.
Sucul de sfeclă roşie

Sfecla roşie conţine potasiu şi este din acest motiv excelentă în curele de detoxifiere. Potasiul ajută la coborârea tensiunii arteriale când este prea mare şi reduce acidul uric, eliminând astfel toxinele.

Sfecla conţine de asemenea fitochimicale importante dintre care enumerăm betaina, care curăţă rinichii de excesul de fosfaţi şi struviţi.

Sucul de lămâie cu mentă

Sucul de lămâie conţin concentraţii de citraţi în urină şi reduc în mod considerabil riscul de apariţie a pietrelor la rinichi. Ai nevoie de 4 lămâi şi două linguri de suc de mentă. Amestecă zeama de lămâie şi menta cu un litru de apă şi ţine băutura la rece.

Această limonadă specială se consumă de obicei dimineaţa, înainte şi după micul dejun, câte un pahar. Este şi o variantă excelentă pentru îmbunătăţirea digestiei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!icon photo

Vedete

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!

Kanal D difuzeaza in aceasta seara, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul „Meryem”.

Titlu secțiune