Renata, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, renunţă la manele şi s-a apucat de hip-hop

Renata, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, devenită fiica vitregă a ”Prinţului Ţiganilor” a decis, recent, să abordeze şi un alt gen muzical decât cel care a făcut-o celebră prin apariţii în videoclipuri incendiare.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Mai exact, chiar dacă s-a afirmat în videoclipurile lui Adi Minune, Cristi Dules sau a altor manelişti celebri, Renata a decis să facă un pas înainte şi a devenit vedeta unui clip al unui artist cunoscut în lumea hip-hop.

Renata este protagonista unui nou videoclip, dar de data aceasta într-un alt gen muzical. Mai exact focoasa brunetă care s-a iubit cu Leo de la Strehaia a colaborat cu cunoscutul interpret de muzică rap Cosy la noua melodie a acestuia, ”Geamăna”. Videoclipul prezintă povestea de viaţ, una inspirată din fapte reale susţine regizorul filmuleţului, a unei fete modeste, foarte bună la învăţătură care locuia împreună cu mama ei. Atrasă într-un anturaj toxic, ea se angajează ca dansatoare într-un club din Malaga unde cunoaşte un domn în vârstă alături de pleacă pentru a face şi mai mulţi bani.


Dar, în videoclipul cu pricina, lucrurile u au un final efericit, ci dimpotrivă. Domnul cu pricina o ajută fără nicio intenţie ascunsă, o duce înapoi în ţară, la mama ei, iar acolo îi lasă un plic cu o sumă uriaşă de bani, suficienţi  pentru a-şi putea cumpara o casă, iar pe lângă banii cu pricina îi ataşează şi o fotografie cu fiica lui, care murise, asemănarea dintre cele doua fiind izbitoare, ca şi când ar fi fost gemene!

 

Evident, pe lângă scenariu, videoclipul cu pricina, care va apărea cât de curând, are o mulţime de momente pline de senzualitate în care Renata este, aşa cum era şi de aşteptat, interpreta rolului principal, focoasa brunetă fiind surprinsă în lenjerie intimă şi chiar şi în ipostaze care duc cu gândul la scene în care dezmăţul este cuvântul de ordine.


Renata doreşte să devină mamă

De curând, Renata a recunoscut că îşi doreşte să rămână însărcinată, însă până acum nu a găsit bărbatul pe care să vrea să îl facă tătic. Renata a mărturisit că ar fi foarte fericită dacă ar avea o fetiţă, însă nu s-ar întrista nici dacă ar afla că va avea un băiat. "Odată cu înaintarea în vârstă mă gândesc din ce în ce mai des la o familie. Îmi doresc acest lucru, dar până acum nu am întâlnit bărbatul potrivit. Da, vreau copii. Mi-aş dori să fie fetiţă. Este dorinţa mea cea mare. Dacă e să rămân însărcinată nu contează ce o să fie, important este să fie sănătos. Sper ca într-o bună zi să apară bărbatul potrivit şi să îmi îndeplinesc această dorinţă”, a spus Renata Gheorghe.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: