Renata, fosta iubită a lui leo de la Strehaia, show total, la piscină! Imagini fierbinți cu bruneta

Renata, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, pare să fie decisă să își înnebunească admiratorii, focoasa brunetă pozânmd în ipostaze care mai de care mai fierbinți, pe la piscinele pe care le frecventează.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

De când a venit vara, Renata pare să își petreacă mai tot timpul pe care îl ar epe la piscinele din București sau din apropierea Bucureștiului și, evident, să încerce să pozeze în ipostaze cât mai sexy.

Citeste si: "Războiul" verii la piscină! Loredana Chivu şi Renata Gheorghe, aproape GOALE la piscină! Care dintre ele e "BOMBA" supremă? FOTO!

Citeste si: D-aia are probleme cardiace Leo de la Strehaia! Cum arată, goală, Dana Criminala

Citeste si: A încercat să îl ascundă, dar i-am dat de urmă! Renata, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, îmbrățișări fierbinți cu un bărbat

Astfel, zilele trecute, Renata a fost la una dintre piscinele din apropierea Bucureștiului purtând un costum de baie suficient de mic pentru a putea fi ascuns în mâna unui copilaș. Iar cum ea se poate lăuda cu forme bine lucrate, atât la sala de sport, cât și în cabinetele medicilor esteticieni, ținuta abordată la piscină nu a ”ascuns” prea multe lucruri. Doar că, din pozițiile în care a pozat Renata, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, nici nu părea să își dorească să ascundă prea mult, focoasa brunetă insistând să își pună în valoare bustul bine augmentat de implanturile cu silicon pe care le are.

fara descriere

Normal, în următoarea zi, a mers la o altă picină, tot una de fițe... Acolo, Renata a renunțat la costumul pe care îl avusese cu o zi înainte, pentru unul de culoare albă, la fel de mic ca și primul. Și, cum la piscina de fițe avea și ”butaforia” necesară pentru o mică ședință foto, Renata s-a ”dezlănțuit” din nou, pozele realizate fiind, probabil, suficiente pentru ca medicii să le interzică cardiacilor.

fara descriere

Renata Gheorghe s-a iubit cu Leo de la Strehaia și a fost părăsită pentru mama ei

Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, brunetă fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună. “Nu vreau copii cu Dana, nu mai sunt la vârstă potrivită, dar în rest avem, împreună, tot ce trebuie pentru a fi o familie fericită”, ne-a explicat Leo de la Strehaia. În altă ordine de idei, schimbările din viaţa Renatei sunt suficient de multe de când nu se mai iubeşte cu Leo de la Strehaia. Devenită ceva mai discretă decât înainte, bruneta care a înnebunit bărbaţii cu formele ei, chiar dacă s-a afirmat în videoclipurile lui Adi Minune, Cristi Dules sau a altor manelişti celebri, a decis să facă un pas înainte şi a devenit vedeta unui clip al unui artist cunoscut în lumea hip-hop.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate