Renata, fosta lui Leo de la Strehaia şi fiica soţiei acestuia, surprinsă în braţele unui bărbat!

Renata Gheorghe, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, a devenit, după ce acesta s-a căsătorit cu mama ei, Dana Criminala, extrem de discretă când vine vorba de viaţa ei, preferând să ţină departe de ochii curioşilor relaţiile prin care a trecut.

Autor: Calin Perian

Cu toate acestea, de curând, Renata a fost srurpinsă în compania unui bărbat, în ipostaze care pot sugera că, de fapt, acesta i-ar fi partenerul de viaţă pe care îl ţine ascuns.

Mai exact, plecată din Bucureşti în perioada Sărbătorilor de Iarnă, Renata a strâns io adevărată gaşcă în jurul ei, petrecând împreună la Sibiu.

Dar, întâmplător sau nu, toţi cei din preajmă formau un cuplu şi pozau în consecinţă, Renata făcând eforturi disperate pentru a se afişa cu vreunul dintre bărbaţi. La un moment dat însă, într-una dintre fotografiile pe care amicele ei le-a postat pe contul de socializare apare şi fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, dar într-o poziţie în care nu mai lăsa loc de îndoială că nu ar avea cu cine să ”îşi om,oare” timpul. Mai exact, Renata, alături de două dintre cuplurile din gaşca ei de amici cu care a mers la Sibiu, era strânsă în braţe de un bărbat, iar ea, cu un zâmbet larg, nu părea deloc deranjată.


”Renata are sigur o relaţie, dar nu vorbeşte despre ea, încearcă să o ţină la secret. Nu ştiu de ce, dar aşa a decis ea, motiv pentru care nici nu insistăm cu iîntrebările”, ne-a spus o prietenă de-ale frumoasei brunete.


De altfel, schimbările din viaţa Renatei sunt suficient de multe de când nu se mai iubeşte cu leo de la Strehaia. Devenită discretă, bruneta care a înnebunit bărbaţii cu formele ei, chiar dacă s-a afirmat în videoclipurile lui Adi Minune, Cristi Dules sau a altor manelişti celebri, a decis să facă un pas înainte şi a devenit vedeta unui clip al unui artist cunoscut în lumea hip-hop.

Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, relaţie controversată

Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, brunetă fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună. “Nu vreau copii cu Dana, nu mai sunt la vârstă potrivită, dar în rest avem, împreună, tot ce trebuie pentru a fi o familie fericită”, ne-a explicat Leo de la Strehaia.
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Festival în casa lui Leo de la Strehaia! Ce s-a întâmplat de Crăciun în locuinţa ”Prinţului Ţiganilor”

Aroganţa lui Leo de la Strehaia! Are cel mai valoros brad de Crăciun din România VIDEO

Leo de la Strehaia, chef de chef de Ziua Naţională! Imagini EXCLUSIVE cu Prinţul Ţiganilor

Iată soluțiile să treci peste eșecuri, dacă ești Leu, Rac sau Capricorn

Marele SECRET al lui Alexandru ARȘINEL! Nimeni nu a știut asta despre el: Era ahtiat

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Simona Halep, marele anunț după divorț. Se va întâmpla înainte de Moș Nicolae

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies