Reportaj exclusiv Ştirile Kanal D acasă la familia biologică a fiului Vioricăi Dăncilă! "Avea şapte zile când l-au luat" - Cum arată rudele de sânge ale băiatului premierului

Autor: R.L.

Detalii neştiute din viaţa premierului Viorica Dăncilă ies la iveală, după ce fiul ei şi-a făcut apariţia în loja oficială de la Ateneul Român. Se pare că băiatul a fost înfiat de la o familie sărmană din Teleorman. Cu toate că ştie că este adoptat, tânărul nu vrea să audă nici de mama naturală, nici de ceilalţi şapte fraţi. După ce l-a văzut la televizor, cuprinsă de dor, femeia care l-a adus pe lume îi cere Vioricăi Dăncilă să îl lase să îl vadă măcar o dată.

Viorica Dăncilă avea doar 26 de ani atunci când l-a adoptat pe băieţel. Era profesoară de tehnologie la o şcoală din Videle.

Floarea Trocan, mama băiatului: L-au luat după ce l-am născut. La şapte zile l-au luat din spital.

Victor era cel mai mic dintre cei opt fraţi ai familiei din Buteşti, Teleorman.

"M-a durut sufletul, dar nu am avut ce să fac. Mi-era greu. Bărbatul mi-era bolnav, a avut cancer. Nu am putut. Eu l-am lăsat direct în spital", a declarat femeia.

Tatăl băiatului a murit înainte să afle că a fost dat unei alte familii. O infirmieră ar fi luat legătura cu Viorica Dăncilă, ştiind că vrea să înfieze un copil. Tranzacţia s-a făcut rapid.

Singura durere este că băiatul nu vrea să-şi cunoască familia.

"Nu am ţinut legătura. L-am văzut la televizor. Dacă vrea să vorbească, bine, dacă nu, e treaba lui. Aş vrea să îl cunosc. Să vină să îl văd. Dacă vrea să intre în casă, bine, dacă nu, la poartă şi atât", a declarat mama biologică a fiului adoptiv al Vioricăi Dăncilă.

Una dintre surori a stat de vorbă cu el pe Facebook.

Cristina Chiriţă: "Am luat legătura cu el pe Facebook, dar a zis că nu vrea să ţinem legătura, că nu îl lasă părinţii. Eu aş vrea să ne cunoaştem fraţi cu fraţi. Am avut o copilărie grea, fără tată. A trebuit să mergem la muncă".

Singurul sprijin al familiei sunt două surori, care muncesc în Germania şi întreţin pe toată lumea.

Viorica Dăncilă ar fi vrut să mai adopte o fetiţă din aceeaşi familie. Aurelia avea pe vremea aceea doi ani. Ceilalţi fraţi s-au opus, însă.

Aurelia: Trei ani aveam. Nu îmi amintesc nimic, eram micuţă. L-am văzut abia acum.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alertă meteo: Vremea se înrăutăţeşte! Prognoza pentru toată ţara şi Capitală

Caz dramatic în Braşov: O fată de 13 ani, la spital după ce a căzut pe geamul şcolii

Luana Ibacka a recunoscut ce crede cu adevărat despre Andreea, soţia lui Cabral: „Am suferit”

Horoscop Zilnic Joi 21 Octombrie 2021: Peştii vor primi nişte veşti foarte bune, Racii se vor confrunta cu sentimente ieșite din comun

VA FI TOTAL INTERZIS în România! Klaus Iohannis a decis. Reguli obligatorii în România (SURSE)

Un nou DIVORȚ BOMBĂ în showbiz! Pareau cuplul PERFECT in fata tuturor! Ce se intampla insa cand ajungeau acasa...

ARDE ROMÂNIA! Casa Domnului, mistuită de flăcări. Intervin zeci de pompieri

Doliu în sportul din România. A murit un renumit antrenor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies