Reportaj exclusiv Ştirile Kanal D acasă la familia biologică a fiului Vioricăi Dăncilă! "Avea şapte zile când l-au luat" - Cum arată rudele de sânge ale băiatului premierului

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Detalii neştiute din viaţa premierului Viorica Dăncilă ies la iveală, după ce fiul ei şi-a făcut apariţia în loja oficială de la Ateneul Român. Se pare că băiatul a fost înfiat de la o familie sărmană din Teleorman. Cu toate că ştie că este adoptat, tânărul nu vrea să audă nici de mama naturală, nici de ceilalţi şapte fraţi. După ce l-a văzut la televizor, cuprinsă de dor, femeia care l-a adus pe lume îi cere Vioricăi Dăncilă să îl lase să îl vadă măcar o dată.

fara descriere

Viorica Dăncilă avea doar 26 de ani atunci când l-a adoptat pe băieţel. Era profesoară de tehnologie la o şcoală din Videle.

fara descriere

Floarea Trocan, mama băiatului: L-au luat după ce l-am născut. La şapte zile l-au luat din spital.

Victor era cel mai mic dintre cei opt fraţi ai familiei din Buteşti, Teleorman.

"M-a durut sufletul, dar nu am avut ce să fac. Mi-era greu. Bărbatul mi-era bolnav, a avut cancer. Nu am putut. Eu l-am lăsat direct în spital", a declarat femeia.

Tatăl băiatului a murit înainte să afle că a fost dat unei alte familii. O infirmieră ar fi luat legătura cu Viorica Dăncilă, ştiind că vrea să înfieze un copil. Tranzacţia s-a făcut rapid.

Singura durere este că băiatul nu vrea să-şi cunoască familia.

"Nu am ţinut legătura. L-am văzut la televizor. Dacă vrea să vorbească, bine, dacă nu, e treaba lui. Aş vrea să îl cunosc. Să vină să îl văd. Dacă vrea să intre în casă, bine, dacă nu, la poartă şi atât", a declarat mama biologică a fiului adoptiv al Vioricăi Dăncilă.

fara descriere

Una dintre surori a stat de vorbă cu el pe Facebook.

Cristina Chiriţă: "Am luat legătura cu el pe Facebook , dar a zis că nu vrea să ţinem legătura, că nu îl lasă părinţii. Eu aş vrea să ne cunoaştem fraţi cu fraţi. Am avut o copilărie grea, fără tată. A trebuit să mergem la muncă".

Singurul sprijin al familiei sunt două surori, care muncesc în Germania şi întreţin pe toată lumea.

Viorica Dăncilă ar fi vrut să mai adopte o fetiţă din aceeaşi familie. Aurelia avea pe vremea aceea doi ani. Ceilalţi fraţi s-au opus, însă.

fara descriere

Aurelia: Trei ani aveam. Nu îmi amintesc nimic, eram micuţă. L-am văzut abia acum.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate