Reportaj marca Știrile Kanal D. Vot la polul sărăciei din România - În Necșești, Teleorman, votanții au fost aduși cu mașinile la secție

Reportaj marca Știrile Kanal D la Necșești, Teleorman

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Din păcate, sunt lucruri care nu se schimbă niciodată! Degeaba au trecut 30 de ani de democrație peste noi, dacă și acum se votează după metehnele pur românești! Turismul electoral și căratul votanților până la ușa secției au fost în floare în ziua alegerilor, la Neșești, în Teleorman. Unde mai pui că șoferii de ocazie au fost foarte deranjați de prezența camerelor de luat vederi ale echipei Știrilor Kanal D. Vă prezentăm un reportaj de senzație realizat într-unul dintre cele mai sărace sate din România, semnat de Vlad Petrișor și Bogdan Dragomir.

Vot la polul sărăciei din România

Dacă vă gândeați că vremea turismului electoral a apus în România, vă înșelați.

O echipă de filmare de la Știrile Kanal D a fost în Necșești, Teleorman. Un bărbat din localitate a făcut turul comunei în căutarea de amatori pentru a merge la vot. A adus, rând pe rând, oameni la secția de votare, apoi i-a dus și acasă, gratis. Când a realizat că este filmat, teleormăneanul s-a supărat!

fara descriere

"Nu e bine ce faci!", a spus el.

Discuția bărbatului a continuat și mai târziu, după ce a adus și alte tranșe de votanți la secție. "Sunt oameni care nu se pot deplasa", susține el.

Un alt bărbat, tot suflet nobil, și-a adus la vot toate rudele în decurs de doar câteva ore.

Alți oameni au urcat și ei în mașini tocmite să-i ducă acasă.

Urmăriți un reportaj marca Știrile Kanal D: 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate